Liigassa nähdään tänään uskomattoman jännitysnäytelmä, kun Tampereen Tappara ja Kuopion KalPa aloittavat taistelun SM-voitosta. Ensimmäinen ottelu voi antaa merkittävästikin viitteitä, millaisia tulevat pelit ovat.

KalPalla on varmasti erityisen kova motivaatio voittoon, sillä joukkueen toistaiseksi paras saavutus on hopeinen mitali vuodelta 1991. Faneilla on niin ikään suuret odotukset, sillä lipunmyynti on Kuopiossa käynyt huippuvauhtia. Lisäksi joukkueella on pronssimitali vuodelta 2009. Nälkä ensimmäiseen SM-kultaan on siis varmasti erittäin suuri.

Tappara on jo kokenut voittaja – KalPa hamuaa ensimmäistä mestaruuutta

Tampereen Tapparalla on sen sijaan kokemusta voittamisesta, sillä joukkue on voittanut kultaa huimat 16 kertaa. Viimeisen SM-voitto tuli viime vuonna, joten hallitseva mestari haluaa varmasti pitää kiinni meriitistään. Sillä on lisäksi kolme hopeamitalia vuosilta 2013-2015, minkä johdosta palkintokaappi saa taas lisää jatkoa tällä kaudella.

Aiemmat joukkueiden väliset kohtaamiset ovat sisältäneet dramatiikkaa. Tapparan ja KalPan välillä nähtiinkin ikävä tapahtuma joulukuussa, kun huippulahjakas puolustaja Valtteri Kemiläinen loukkaantui. Hän joutui jäämään pitkälle sairaslomalle ja oli syrjässä 20 pelin verran. Erittäin hienoja otteita Liigassa esittänyt pelaaja palasikin takaisin kentälle vasta helmikuun puolivälissä.

Monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat ilmaisseet kantansa suosikkinsa puolesta. MM-kultaa maastohiihdosta voittanut Iivo Niskanen on kertonut uskovansa vakaasti KalPan voittoon. Innokkaaksi faniksi tunnustautunut huippu-urheilija olikin pudottamassa kiekkoa KalPan ja Jypin välisessä viidennessä ottelussa viime viikolla. Taitoluistelija Kiira Korpi kuuluu sen sijaan tunnetuimpiin Tapparan vankkumattomiin kannattajiin, ja hän onkin ollut tuttu näky aiempien vuosien mitaliotteluissa. Nähtäväksi jää, nähdäänkö hänet kannattajien penkillä jälleen tänään.

Tästä jännitysnäytelmästä voi lyödä vetoa esimerkiksi operaattori poistettuilla, jossa ottelu on tarjolla live vedonlyönnin ja normaalin vedonlyönnin puolella. Suuntaa siis tälle mahtavalle sivustolla asettamaan vetoja suosikkisi puolesta!


Aloita vedonlyönti mukavan tervetuliaisbonuksen turvin

operaattori poistettuilla voi aloittaa pelaamisen mukavan tervetuliaisbonuksen turvin. Pelaaja saa valita kahdesta vaihtoehdosta itselleen mieluisan valinnan. Ensimmäinen vaihtoehto on mukava 100% bonus jopa 300 euroon asti, minkä ansiosta voi siis tuplata oman alkukassansa vedonlyöntiä varten!

Toinen bonus on reipas 400% bonus, jonka avulla saa 10 euron talletuksella mukavasti 50 euroa rahaa pelaamista varten.

Siirry operaattori poistettuille tästä linkistä