1. Blues - Kärpät: Blues pääsee otteluun levänneempänä ja saa ykköstykki Kai Kantolan takaisin kokoonpanoon. Kärpät on materiaalin puolesta laadukkaampi, mutta peliprosenttien puolesta Bluesin venymisiä kannattaa kokeilla. 
  2. HIFK - TPS: Peliprosentit ovat aivan päälaellaan. IFK:n esitykset CHL:ssa olivat kerta kaikkiaan laiskan oloisia. TPS tulee otteluun huippumotivoituneena uuden valmennusryhmänsä johdolla. Laatuero joukkueiden välillä on minimaalinen ja HIFK on vain kotiedun puolesta niukka suosikki. Palloseura on kierroksen paras idea!
  3. Pelicans - Tappara: Laatuero joukkueiden välillä on selvä ja Tappara on vieraissakin suosikki. Peliprosenttien puolesta parhaat ideat kulkevat kirvesrintojen vähämaalisissa voitoissa ja ennen kaikkea Pelicansin jäämisessä alle kahteen maaliin!
  4. KalPa - Ässät: KalPa on kotiedun puolesta suosikki, vaikka materiaaliero ei ole kummoinen. Vähämaalinen kamppailu ei olisi varsinainen yllätys ja myös peliprosenttien puolesta vähissä maalimäärissä on hyviä ideoita!

Supermoniveto 7: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Blues - Kärpät

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

2

HIFK - TPS

Koti

1,2

Vieras

3,4,5

3

Pelicans - Tappara

Koti

0,1

Vieras

2,3

4

KalPa - Ässät

Koti

2,4

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 43,20€