1. Lukko - Kärpät: Todellinen kärkikamppailu, johon Lukko lähtee vain hyvin niukka suosikkina lepo- ja kotietu vuoksi. Kärpillä on takana CHL-kamppailu Göteborgissa Frölundaa vastaan. Odotusarvoltaan ottelusta on luvassa äärimmäinen tasainen ja todella vähämaalinen, sillä molemmat peräänkuuluttavat tarkkaa oman pään pelaamista. Jalkapallolukemista löytyvät parhaat peli-ideat.  

  2. Pelicans - KalPa: Sarjataulukon kolmas, Kuopion KalPa on jatkanut vakuuttavia otteita. Edellisottelussa kaatui TPS peräti maalein 0-5 vieraskentällä. Pelicansin tilanne on huomattavasti vaikeampi. Kuopiolaiset ovat sen verran alipelattuja Veikkauksen peliprosenttien mukaan, että otetaan otteluun rohkea linja ja jätetään lahtelaiset alle kahteen maaliin!
  3. Blues - HIFK: Pääkaupunkiseudun paikallisottelut on tällä kaudella tasan 2-2; molemmat ovat voittaneet omat kotiottelunsa. IFK on laadukkaampi, mutta Blues osaa pelata petopaitoja. Luvassa lienee tasaista taistelulätkää! Blues on alipelattu, joten pelkkiä vierasvoittoja ei kupongille kannata ottaa. 
  4. Ässät - SaiPa: SaiPa otti edellisottelussa maukkaan voiton Lukosta! Lappeenrantalaiset ovat saaneet levätä päivän verran satakunnan meri-ilmastossa, joten Ässien kotiedulle ei voi antaa aivan normaalia merkitystä. Luvassa on todella tasainen kamppailu. Kohde on monivedon otteluista selvästi runsasmaalisimmalta haiskahtava!

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lukko - Kärpät

Koti

0,1,3

Vieras

1,2

2

Pelicans - KalPa

Koti

0,1

Vieras

2,4

3

Blues - HIFK

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,4

 

EI TASAPELEJÄ

4

Ässät - SaiPa

Koti

2,3,4

Vieras

3,4,5

 

EI vierasvoittoja

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 58,80€