IEM Chicago 2019 -turnaus saatiin päätökseen eilen sunnuntai-illasta, kun tämän hetken maailman paras tiimi Liquid kohtasi suomalaisjoukkueen ENCEn finaalissa. Liquid kuritti kylmästi suomalaisia, ottaen voiton ottelusta 3-0 -lukemin.

Viime viikon torstaina starttasi käyntiin IEM Chicago 2019 -turnaus, jonka voittajaksi kruunattiin Liquid viime yönä sunnuntaina. Joukkue kuittasi itselleen turnauksesta 125,000 dollarin palkintopotin.

Team Liquid CSGO logoParas viidestä kartasta finaalissa Liquid pääsi kurittamaan suomalaisjoukkuetta oikein kunnolla, voittaen ottelun 3-0 -karttalukemin. Ensimmäinen mappi Overpass päättyi hurjin 16-2 -lukemin Liquidin voittoon.

Siihen ei myöskään Liquidin vauhti loppunut, sillä joukkue jatkoi tuhoamistaan myös seuraavassa kartassa Nukessa, joka päättyi myös murskalukemin 16-3 Liquidille.

Joukkueen ollessa 2-0 -karttalukemin johdossa, seuraavana karttana pelattiin Inferno.

ENCEn peli ei myöskään viimeisessä kartassa lähtenyt hyvin käyntiin, sillä Liquid sai peliin heti 10-5 -johtoaseman. Joukkueiden vaihtaessa puolia ENCE pääsi kuitenkin vielä hieman mukaan peliin, asettaen tilanteen 13-14 -lukemiin.

Tämän jälkeen Liquid kuitenkin kampesi kartasta voiton 16-14 -lukemin ja voitti näin finaalin ja IEM Chicago 2019 -turnauksen.

Tämän lisäksi Liquidin pelaaja Jonathan "EliGE" Jablonowski nappasi turnauksesta MVP -palkinnon hurjalla 1.41 ratingilla, joka on hänen parhain tulos ikinä.

Turnauksessa ei käynyt sen ihmeempiä yllätyksiä, kuin Vitalityn häviäminen Heroic -joukkueelle.

Tapahtumasta isoimman rahapalkinnon nappasi Liquid, joka oli yhteensä 125,000 dollaria. Toiseksi tullut ENCE sai kisasta 50,000 dollaria ja jaetut kolmannet ja neljännet sijat saivat 25,000 dollaria.