Nyt on operaattori poistettuilla käynnissä kampanja, josta haluamme saattaa lukijamme tietoisiksi näin viikonlopun alla. Nyt jos koskaan nimittäin kannatta alähteä lyömään vetoa junnujen Euroopanmestaruuskilpailujen sekä Confederations Cupin osalta. operaattori poistettu nimittäin boostaa voittojasi suuressa määrin.

Millainen boosti on luvassa?

operaattori poistettu lupaakin kaikille näissä neljänä kohteen vedoissa, jotka ovat U21 Uefan tai Confederations Cupin osalta, 25 prosentin lisäboostin vedonlyöntiin. Tämä huikea lisätehostus kannattaakin ehdottomasti aktiovida käyttöösi. Miten tämän sitten saa lunastettua? No, homman nimi on 1X2. Laitappa siis vedonlyönti kuponkiisi neljän kohteen 1X2 veto. Seuraavaksi voitkin valita tämän vedon osalta voitontehostuksen ennen betsien lyömistä sisään.

Euroopan alle 21-vuotioiden kisojen osalta voitkin asettaa vetosi vaikkapa tämän illan matsiin, FYR Makedonia vastaan Portugali. Tietenkin voit myös seurata peliä operaattori poistettuin kautta, operaattori poistettu TV:stä, kello 20.45. Yhtä aikaa on myös tarjolla Serbian ja Espanjan välinen mittelö, mikäli tämän seuraaminen koskettaa enemmän. Lisää kohteita on luvassa heti huomenna lauantaina, kun junnuissa vastakkain asettuvat Italia ja Saksa, sekä Tsekki ja Tanska. Niin ikään nämä molemmat ottelut tulevat kello 20.45.

Confederations Cupin betsit

Sen sijaan tämän maanosien liittojen välisen Cupin osalta viikonloppu täyttyy myös viihdyttävän jännittävistä taistoista, kun sekä lauantaina että sunnuntaina on kaksi ottelua luvassa Venäjällä. Lauantaina ennen junnujen EM-kisoja pääset seuraamaan viideltä C Cupin matseja, joissa Meksiko kohtaa Venäjän ja Uusi-Seelanti kohtaa Portugalin. Sunnuntaina sen sijaan jännityksen ja vedonlyöntien sijoituskohteen takaa Chilen ja Australian välinen mittelö sekä Saksan ja Kamerunin välinen mittelö. Nämäkin on hyvään katseluaikaan tarjolla, eli kello 17.00.

Boosti käyttöön

Tämän 25 prosentin lisäboostin näiden monikohteisten vetojen osalta käteisenä saat käyttöösi, kun aktivoit Profit Boostin operaattori poistettuin sivuilla. Nämä boostit ovat käytössäsi tililläsi tämän jälkeen. Katso tarkemmin operaattori poistettuin kampanjan ohjeet heidän sivuillaan, ja sieltä pääset samalla tietenkin katsomaan oleellisimman: näiden eri otteluiden kertoimet. Huomioithan ,että kampanjassa maksimivoittosi on jopa 1000 euroa, ja minimikeeroin sinulla tulee olla vähintään 1.20 näissä vetolapuissa. Ei muuta kuin jalkapallon ja muakavan katseluasennon pariin kohti viikoloppua!

Tästä pääset suoraan operaattori poistettuille!