Darren Till haluaa kohdata Conor McGregorin Liverpoolin legendaarisella stadionilla. 

Englannin suosituimpiin vapaaottelijoihin lukeutuva Darren Till on heittänyt avoimen haasteen Conor McGregorille sosiaalisessa mediassa, sekä haastattelussa. Liverpoolista kotoisin oleva Till haluaa kohdata irlantilaisen kuuluisalla Anfield -stadionilla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thenotoriousmma before your last retirement fight in ?? #Anfield The true ?

Henkilön Till (@darrentill2) jakama julkaisu

 

Till hävisi hänen edellisen kamppailunsa Tyron Woodleylle välisarjan mestaruudesta UFC 228-tapahtumassa. Äänekäs liverpoolilainen ei kuitenkaan jäänyt nuolemaan näppejään, vaan haluaa toteuttaa haaveensa otella 70 000 ihmisen edessä Liverpool F.C:n legendaarisella stadionilla. 

- Hävisin edellisen otteluni, Conor hävisi omansa. Olemme molemmat Euroopasta, hän on Liverpoolin fani, minä olen Liverpoolin fani. Näetkö mitä tarkoitan, Till tokaisi Paddy Powerin haastattelussa. 

- Olen aikaisemmin puhunut paljon siitä, kuinka haluan myydä loppuun kokonaisen stadionin kotikaupungissani. Hän [McGregor] puhui Dublinin Croke Parkin loppuunmyymisestä, mutta mielestäni hän varmasti haluisi otella viimeisen ottelunsa Anfieldillä, Till jatkoi. 

- Hän on puhunut välisarjan mestaruusottelusta ja minä tietenkin haluan uusintani, joten mikäli ottelen Conoria vastaan, niin voittaja saisi potentiaalisesti mahdollisuuden otella vyöstä Colby Covingtonin ja Woodleyn välisen mestaruusottelun jälkeen, Till pohti. 

- Olen sijoitettu painoluokassa toiseksi ja Conor on otellut välisarjassa ennenkin. Miksi emme voisi järjestää jotain? 

Till omien sanojensa mukaan tuntee hyvin McGregorin leirin ja uskoo, että ottelu on mahdollinen. 

- Meillä on molemmilla tappiot alla, mutta me olemme silti Euroopan suurimpia ottelijoita. En puhu mistään Las Vegasin ottelusta, vaan Anfieldistä. Kyse ei ole rahasta Conorin kanssa, vaan Euroopan kahdesta suurimmasta tähdestä. Kaksi parasta UFC:n pystyottelijaa Euroopan ikonisemmalla stadionilla, miksi emme voisi myydä sitä loppuun?

- Anfieldille mahtuisi 70-75,000 ihmistä ja myisin sen itse loppuun, mutta Conorin nimen avulla liput menisivät sekunneissa. Mikään areena ei ole tarpeeksi iso meille, Till korosti. 

- En ole vielä puhunut Conorin leirin kanssa, vaikka tunnen kaikki henkilöt tosi hyvin. Sanon asiat suoraan. Minä haastan hänet. Hän haluaa tehdä sen, ei ole mahdollista, etteikö hän haluaisi. Hän ei pelkää tappelua, enkä minäkään.