1. Real Madrid

Lähtökohdat:Edelleen kaikkien aikojen menestynein Euroopan seuroista, jos mittarina pidetään Euroopan Cupin ja Mestarien liigan pystejä. Jose Mourinho ei onnistu palauttamaan valtikkaa Madridiin, joten nyt on Carlo Ancelotin vuoro yrittää repiä kaikki irti tähtisikermästä. Xabi Alonso on loukkaantuneena sivussa ja Mezut Özil lähti Arsenaliin, siltikin joukkueesta löytyy Christiano Ronaldon ja Gareth Balen tapaisia supertähtiä. Mahtimaallisen ryhmän ainoa kysymys on: miten joukkue pelaa yhteen?

Arvio:Etenee tästä sarjasta jatkoon taatusti lohkovoittajana, mutta kestääkö kantti pudotuspelivaiheessa?

2. Juventus

Lähtökohdat: Voitti jälleen viime kaudella Scudetton, mutta törmäsi Mestarien liigassa muurin nimeltä Bayer München. Kaksiosainen pudotuspelisarja osoitti tylysti kuinka kaukana Vanha Rouva vielä on Euroopan huipusta ja kirkkaimmista menestysvuosistaan. Päävalmentaja Antonio Conte on hitsannut joukkueen loistavasti yhteen. Kuitenkin Juventuksen peli on välillä todella avointa maaleja soi molempiin päihin. Nestorimaalivahti Gianluigi Buffon ja pallotaituri Andrea Pirlo tulevat tälläkin kaudella olemaan kaikki kaikessa torinolaisten pelissä.

Arvio:Ei mitään jakoa Realin tasoiselle nipulle, taistele Galatasarayn kanssa toisesta jatkopaikasta.

 3. Galatasaray

Lähtökohdat:Turkin suurin seura nauttii Istanbulin illoissa niin suurta kotietua, että joukkue ei koskaan ole helppo voitettava. Joukkueesta löytyy myös useita Euroopan kentillä rutinoituneita pelaajia kuten Didier Drogba, Wesley Sneijder ja Felipe Melo. Kärkipelaaja Burak Yilmaz hakkasi itsensä viime kaudella läpi aivan Euroopan eliittiin. Vahva hyökkäysosaaminen kuitenkin sortuu liian usein murenevan puolustuksen pettäessä.

Arvio:Hakkaa Kööpenhaminan mennen tullen ja antaa puolustuksen kestäessä haasteen myös Juventukselle. 

 4. FC Kööpenhamina

Lähtökohdat:Eteni suoraan lohkovaiheeseen, mutta menetti kauden alla useamman huippupelaajansa. Pelaajamateriaali ei riitä millään kovempiaan vastaan ja tulee olemaan kotipeleissäänkin ongelmissa parempia vastaan. Sympaattinen tanskalaisryhmä tarvitsee taakseen valtavan hurmoksen, jotta pystyy taistelemaan Euroopan kentillä. Päävalmentaja Ståle Solbakkenilla on paljon pohdittavanaan, sillä alkakausi edes Tanskan liigassa ei ole vakuuttanut.

Arvio: Lohko on julmetun kova; viimeinen sija on väistämätöntä.