1. Paris Saint-Germain

Lähtökohdat:Carlo Ancelotti lähti Real Madridiin, mutta tilalle saatiin Ranskassa kovaa jälkeä tehnyt Laurent Blanc. Joukkue pystyi pitämään kaikki suurinta tähteään Zlatan Ibrahimovic ja Thiago Silva. Tämän lisäksi qatarilaisomistuksessa oleva Pariisin ylpeys humautti kerralla 64 miljoonaa euroa Edinson Cavanin hankintaan. Joukkueella on tasapainoinen ryhmä, mutta peli ei ole näyttänyt tasapainoiselta. Blancin suurin tehtävä on saada tähdet pelaamaan yhteen, muuten ei tule kevättä..

Arvio:Voittaa helpon lohkon leikitellen, mitä tapahtuu pudotuspeleissä – se on eri asia.

 2. Olympiakos

Lähtökohdat:Olympiakos on kokenut kävijä Euroopan kentillä. Nyt kuitenkin seurajohdossa myllerrettiin kerralla pakka kuntoon, kun koko joukkueen runko ja päävalmentaja sai lähteä. Uusi pääkäskijä, Michel on tehnyt loistavaa tulosta Kreikan pääsarjassa, mutta se ei mitenkään korreloi menestymiseen Mestarien liigassa.

Arvio:Lohko ei ole vaikea, jos kotimaasta tuttu hurmos jatkuu, saattaa tiputtaa Benfican jatkosta.

 3. Benfica

Lähtökohdat:Portugalilaisjoukkue luottaa vahvaan puolustukseen ja kotonaan aina vaikeasti voitettavissa. Hyökkäyspelissä on kuitenkin valtavasti parannettavaa. Otteet alkukaudella eivät ole vakuuttaneet kotoisessa pääsarjassa, mutta tämän ei saa antaa hämätä: joukkueen puolustus antaa tämän lohkon kaikkia joukkueita vastaan mahdollisuuden voittoon.

Arvio:Lohko ei vaikuta vaikeimmalta mahdolliselta, mutta pelin on parannuttava kauden mittaan haastaakseen kreikkalaiset.

 4. Anderlecht

Lähtökohdat:Anderlechtin otteet eivät ole tällä kaudella meinanneet riittää edes kotoisassa Belgian Jupiler Liigassa. Joukkue pelaa ajoittain todella vaarallista hyökkäyspeliä, mutta puolustus vuotaa liian usein. Viime kauden päätteeksi seurassa tehtiin täyssiivous ja joukkueen kaikki tähdet saivat lähteä. Täysin uudistunut (lue: heikentynyt) ryhmä on muutoksen kourissa, joista ei yhdessä kaudessa selvitä.

Arvio:Joukkueen edellinen Mestarien liiga vierailu ei ollut ruusuinen – nyt luvassa on jotain paljon pahempaa.