1. Bayern München

Lähtökohdat: Voitti Chelsean Supercupissa ja osoitti ettei Pep Guardiola ole kokonaan sekoittanut seuran identiteettiä. Vahva prässi on edelleen mukana ja vaikka palloa syötellään enemmän, ei pelaajia ole kiellettyä yrittämästä maalia kauempaa. Myös keskitykset ovat selvästi yleisempi kuin Guardiolan Barcelonan aikoina. Joukkueen materiaali on aivan Euroopan parhaimmistoa ja laajuus kestää vertailun. Superhankinnat Mario Götze ja Thiago nostavat edelliskauden mestarin asetelmia entisestään.

Arvio: Voittaa lohkon.

 2. Manchester City

Lähtökohdat: City laittoi jälleen tuulemaan siirtomarkkinoilla: Fernandinho, Jesus Navas, Stevan Jovetic ja Alvaro Negredo hankittiin, kuten myös uusi manageri Manuel Pellegrini. Chileläinen päävalmentaja muuttaa Cityä. Pedantti käskijä vaatii joukkueelta paljon harjoituksia ja tarttuu pienimpiinkin yksityiskohtiin. Pellegrini haluaa menestyä Cityn kanssa myös Mestarien liigassa tänä vuonna. Jos Pellegrini saa ryhmän timantit hiottua yhtee, voi City edeti minne asti tahansa. Kuitenkin kauden alku Valioliigassa on jo osoittanut, että tekemistä Pellegrinillä riittää.

Arvio:On toinen.

 3. TSSKA Moskova

Lähtökohdat: Leonid Slutskin johtama ryhmä eteni 2010 jopa lohkovaiheesta jatkoon, mutta tänä vuonna tehtävä vaikuttaa epätoivoiselta. Joukkue menetti parhaan hyökkääjänsä Vagner Loven kauden alla. Kymppipaikkaa pelaava Keisuke Honda oli myös jättämässä seuran, mutta jäi kuin jäikin Moskovaan. Hondaa kannattaa seurata tulevissa Mestarien liiga kamppailuissa. Japanilainen pelintekijä on pienikokoinen, mutta todella vikkelä ja näkee kentän hyvin. Kylmät talvipelit Venäjällä eivät koskaan ole helppoja koitoksia vieraille, mutta tasoero kahteen lohkon suurimpaan on valtava.

Arvio:On kolmas.

 4. Viktoria Plzen

Lähtökohdat:Tsekkiläinen Viktoria Plzen on ihastuttanut monet iloisella pelillään Euroopan kentillä. Pavel Vrban luotsaama ryhmä pelaa uhrautuvaa ja hyvin sijoittuvaa puolustuspeliä iskien tämän jälkeen nopeasti vastaiskuihin. Pieni seura ei ole kuitenkaan onnistunut pitämään kirkkaimpia helmiään joukkueessa, vaan tulevat tähdet myydään nopeasti pois. Tänäkin vuonna Plzenin rooli on ilahduttaa ajoittain, mutta ei pärjätä kovin usein.

Arvio:On neljäs.