1.Borussia Dortmund

Lähtökohdat:Menetti viime kaudesta Mario Götzen, mutta piti väkisin Robert Lewandowskin seurassa. Jürgen Kloppin suojatit lähtevät jälleen kauteen aivan Euroopan parhaimpiin kuuluvalla miehistöllä. Viime kaudella Dortmundin hyökkäyspeli oli ihailtavaa, mutta oma puolustus unohtui aivan liian usein. Saa nähdä joko tällä kaudella Klopp kaitsee puolustustaan tiukempaan suuntaan? Joukkue on kärsinyt loukkaantumista kauden alussa, joita materiaali ei loppuun asti kestä.

Arvio:Kuolemanlohkossa taas! Voittaa sen silti.

 2. Napoli

Lähtökohdat:Rafael Benitezin nykyään luotsaama Napoli on aloittanut Serie A:ssa upeasti. Benitezistä on varmasti jalkapallopiireissä yhtä monta mielipidettä kuin on ihmisiä, mutta tulokset ovat kiistattomat. Euroopan kentillä menestymään tottunut valmentaja tuo pelkällä kokemuksellaan paljon Napolin tämän kauden Euroopan valloitukseen. Joukkue pelaa vahvasti organisoitua peliä, kuten Benitezin tapaan kuuluu, mutta alkukaudella on myös nähty iloisia vapauksia hyökkäyspelissä!

Arvio:Jatkaa lennossa ja pudottaa Arsenalin jatkosta!

 3. Arsenal

Lähtökohdat:Arsenal on osoittanut katastrofaalisen Aston Villalle koetun 1-3 kotitappion jälkeen, että se kuuluu sarjan parhaimmistoon. Arsene Wenger sai nopeasti vastustajat hiljenemään kun karsinnoissa tippui Fenerbache ja murskalukemin, Pohjois-Lontoon derbyssä Tykkimiehet voittivat Spursin ja siirtorajan kynnyksellä Wenger vielä hankki Mezut Özilin Real Madridista. Arsenalilla on nyt oikeasti joukkue, jolla voi menestyä Mestarien liigassa. Silti puolustuksessa on liikaa ongelmia.

Arvio:On kasannut kovan joukkueen, mutta on aivan hurjassa lohkossa. Englannin sarjojen otteluruuhkien iskiessä päälle vastustajat saavat tarvittavan edun itselleen.

 4. Marseille

Lähtökohdat:Marseille on rakentanut rauhassa joukkuettaan jo hyvän aikaa. Päävalmentaja Élie Baupilla on käytössään lähes sama ryhmä kuin viime vuonna. Joukkue pelaa uskollisesti puolustaen ja hyökkäys on täynnä lupaavia nuoria pelaajia. Tästä osoituksena joukkue on aloittanut loistavasti kauden Ranskan pääsarjassa. Tällä kertaa arpaonni kuitenkin petti Marseillen Euroopan reissun täysin..

Arvio:Ei menesty tässä lohkossa.