1. Atlético Madrid

Lähtökohdat: Madridin kakkosseura on aloittanut La Ligan upeasti puhtaalla pelillä. Radamel Falcao nousi viime kaudella kaupungissa Messiaan asemaan, mutta siirtyi valtavalla rahasummalla täksi kaudeksi Monacoon. Tilalle hankittiin David Villa, jolla on nyt mahdollisuus nousta tähtiin. Vaikka keihäänkärki puuttuu, on Atletico tänä vuonna entistä leveämpi ja syvempi kokonaisuus. Päävalmentaja Diego Simeone on ilmoittanut joukkueen tavoitteiden olevan entistä enemmän Euroopan kentillä.

Arvio:Voittaa lohkon parhaimman materiaalin puolesta.

 2. FC Porto

Lähtökohdat:Porto on aloittanut kautensa upeasti kotoisessa Portugalin liigassa voittaen kaikki ottelunsa selvällä maalierolla. Joukkue on kokenut kävijä Euroopan kentillä ja varsinkin kotonaan todella vaikeasti voitettavissa. Uusi päävalmentaja(ksi nuori) Paulo Fonseca nostettiin täksi kaudeksi luotsaamaan ryhmää, kun Vitor Pereira jätti seuran. Joukkue menetti myös kuumimmat nimensä Joao Moutinhon ja James Rodriquezin Monacoon. Portossa puhaltaa näin uudet tuulet, mutta historia kertoo, että Portossa niistä on ennenkin noustu menestykseen.

Arvio:Etenee tasaisuudellaan lohkosta jatkoon.

 3. Zenit

Lähtökohdat:Pietarilaisseuran piti viime vuonna räjäyttää pankki ja yllättää kaikki sarjassa, toisin kävi. Seurajohto jatkoi rahalla mässäilyään hankkimalla Andrei Arshavinin sekä Anatoli Timoshtshukin. Uudeksi päävalmentajaksi saapui italialainen Luciano Spalletti. Zenitillä on edelleen todella vahva materiaali ja Pietarin Petrovski- stadion on vaikea paikka pelata.

Arvio:Tässä on potentiaalia vaikka voittaa lohko, mutta viimeiset näytöt puuttuu ja joukkue saa kolmosrankkauksen.

 4. Austria Wien

Lähtökohdat:Itävaltalainen Austria Wien nousi ensimmäistä kertaa seuran historiassa lohkovaiheeseen. Dinamo Zagreb kaatui komeasti karsinnoissa. Eurooppa liigasta tuttu joukkue on kuitenkin liikkeellä hyvin kapealla materiaalilla, eikä jatkosta voi toivoa paljoa. Nejad Bjelican luotsaama ryhmä on liikkeellä oman maan pelaajia sisältävällä nipulla, eikä supertähtiä löydy. Joukkueella on tulee olemaan paljon tekemistä vielä omassa Itävallan sarjassakin, jossa ryhmä ei missään ole dominantti.

Arvio:Ei riitä kovassa lohkossa.