Tarjouksia ovat viime aikoina hallinneet otsikot MM-kisoista, mutta Coolbet tulee ulos uuden kampanjan kanssa, joka on suunniteltu pesäpallon ystäville.

Coolbet tarjoaa koko pesiskauden ajan 10€ riskittömiä vetoja

Superpesiksen runkosarja vielä toistaiseksi vasta aluillaan, mutta luvassa on silti mielenkiintoisia kohtaamisia, joita tullaan varmasti näkemään pitkin kautta. Yksi suomalaisten suuresti suosima pelisivusto Coolbet lyöttäytyy täysin rinnoin mukaan vastikään alkaneeseen Superpesiksen uuteen kauteen.

Coolbet on päättänyt antaa pesäpallon ystäville viikottaisia hyötyjä riskittömien vetojen muodossa, eikä suotta. Asiakkaiden suuren äänestyksen tuloksena on käynyt ilmi, että Coolbet antaa kirjaimellisesti markkinoiden parhaimpia kertoimia pesäpalloon, joten siksi suomalaisten pesäpallon ystävien on syytä ehdottomasti suosia Coolbetia pesisbetsaamisen nimissä. 

Mistä on sitten tarkalleen otteaen kysymys? Coolbet tarjoaa joka viikko 10 euron riskittömän vedon koko kauden ajan. Riskitön veto lunastetaan joka viikko aina uudella bonuskoodilla. Mikäli olet pesiksen suuri ystävä ja välillä lyöt kenties euron jos toisenkin otteluista vetoa, niin tämä kampanja on mitä mainioin sinulle. 

Näin lunastat viikoittaisen riskittömän 10 euron vedon

  • Kirjaudu Coolbet-tilille/Luo Coolbet-tili ja syötä bonuskoodi: PESIS1 (koodi vaihtuu viikoittain)
  • Aseta 25 euron edestä vetoja pesäpallosta yhden viikon aikana
  • Lunasta 10 euron riskitön veto seuraavalle viikolle pesäpalloon. Veto lisätään pelitilille automaattisesti ja ei sisällä laisinkaan kierrätysvaatimuksia!

Lunasta erikoistarjous linkin takaa!

Superpesiksen keskiviikon kovimmat kohtaamiset

Runkosarja jatkuu mielenkiintoisten mittelöiden merkeissä keskiviikkona 22. toukokuuta. Naisten puolella kannattaa ehdottomasti ottaa tarkasteluun Jyväskylän Kirittärien ja Lapuan Virkiän välinen ottelu. Puolustava mestari Kirittäret pyrkii näyttämään viime kauden neloselle kaapin paikan kotikentällään Jyväskylässä. Lisäksi naisista voi myös väijyä viime kaudella hopeaa saaneen Manse PP:n ja viidenneksi sijoittuneet Seinäjoen Maila-Jussien ottelua. 

Miesten puolella Koskenkorvan Urheilijat isännöivät Kouvolan Pallolyöjiä, joka on tällä hetkellä runkosarjan piikkipaikalla. Näitä ja monia muita Superpesiksen otteluita pääsee betsaamaan Coolbetillä! 

Coolbet 

Jos et ole vielä Coolbetin asiakas, niin sinulla on nyt loistava mahdollisuus ottaa selvää tämän laadukkaan pelisivuston tarjonnasta. Coolbet aloittaa ensikättelyn lyömällä tiskiin kaksi erilaistoa vaihtoehtoa, joista uusi asiakas voi valita mieleisensä ensitalletusbonuksen. 

Ensimmäinen vaihtoehto pitää sisällään 100% bonuksen 150 euroon asti ja tämän voi lunastaa koodilla "COOL150". Toinen vaihtoehto on kymmenen euron talletus, jonka jälkeen pelaaja saa 50 euroa pelirahaa käyttämällä koodia "4XBONUS"