Kaikki tietävät varmasti kuka on Zlatan Ibrahimovic ja tämä ruotsalaisjätti ei juurikaan esittelyjä kaipaa. Toinen vähemmän tunnettu ruotsalaisjätti on puolestaan vedonlyöntiyhtiö Bethard, jonka kansainvälisenä brändi-lähettiläänä Zlatan toimii. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Bethardilta upea kahden hengen matkapaketti toukokuussa Kalifornian auringon alle, Los Angelesiin tapaamaan Zlatania ja katsomaan samalla, kun mies dominoi MLS-kenttiä Los Angeles Galaxyn paidassa.

Zlatan Ibrahimovic on viime vuosina kohahduttanut erilaisilla tempauksilla ja miehen olemassaolo on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta tällä maapallolla. Ajoittain ylimielisistäkin ulostuloista huolimatta Zlatanin taitoja jalkapalloilijana kukaan tuskin pystyy kiistämään. Tämä Malmön lähiöissä kasvanut kolossi on ihastuttanut jalkapallofaneja toinen toistaan komeammilla maaleilla jo vuosituhannen alusta asti eikä bensa tunnu loppuvan tämän jättiläisen tankista.

Lukuisia Euroopan huippuseuroja (Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United) urallaan edustanut Zlatan pelaa tällä hetkellä Los Angeles Galaxyssa, joka pelaa pohjois-amerikkalaista Major League Socceria. 

Tämän kauden MLS-liiga käynnistyy tulevana viikonloppuna ja vedonlyöntijätti Bethard haluaa alkavan kauden kunniaksi jakaa asiakkailleen matkapaketteja Los Angelesiin tapaamaan Zlatania ja katsomaan, kun pitkänhuiskea ruotsalainen mättää palloja vastustajan verkkoon. Joten jos toukokuinen reissu Enkelten kaupunkiin kiinnostaa, niin nyt silmät ja korvat hörölleen ja katso alta ohjeet siitä miten voit voittaa tämän upean matkapaketin itsellesi!

Näin voit voittaa kahden hengen Los Angelesin matkan Bethardilta!

Palkittu vedonlyöntisivusto Bethard on halunnut, että kaikilla innokkailla Zlatan-faneilla, vedonlyöjillä sekä amerikkalaisen roskaruoan ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja!

Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita kaikki uudet kuin vanhatkin Bethard-asiakkaat, jotka mielivät Team Bethardin mukaan Kaliforniaan! Osallistumiseen tarvitset kuitenkin Bethard-pelitilin, jonka pääset tekemään helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla

Jos olet uusi asiakas Bethardilla, niin saat samalla käyttöösi Bethardin vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat lunastettua 50 euron arvoiset käteisbonukset samalla, kun lyöt vetoa Bethardilla! Voit lukea lisää Bethardin vedonlyöntibonuksesta Bethardin arvostelusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa palkintomatkan jahtaaminen Bethardilla. Ihan ensimmäisenä sinun tulee etsiä Bethardin Kampanjat-välilehdeltä käsiisi Tapaa itse leijona -kampanjasivu ja klikata keltaista Osallistu-nappia. Tämän jälkeen sinun tarvitsee ainoastaan tehdä vähintään 10 euron suuruinen talletus, kierrättää se minimikertoimella 1,80 Bethardin vedonlyönnissä ja olet tienannut ensimmäisen arpalippusi kampanjaan!

Kampanja on käynnissä 24. helmikuuta - 18. maaliskuuta ja jokainen pelaaja voi saada maksimissaan yhden arvan päivässä ja maksimissaan yhteensä 24 arpaa kampanjan aikana. Kampanja on jaettu kolmeen osaan ja Bethard arpoo jokaisen osion päätteeksi. Alta voit katsoa osioiden voimassaoloajat sekä arvontapäivämäärät.

Osa 1: 24/02 - 04/03. 

Kampanja alkaa 24/02/2019 klo 01:00 ja päättyy 04/03/2019 klo 12:59. Jokainen pelaaja voi lunastaa yhden arvan päivässä ja maksimissaan 9 lipuketta ensimmäisen arvonnan aikana. Vetojen tulee olla ratkaistuna sunnuntain 24/02/2019 klo 01:00 ja maanantain 04/03/2019 klo 11:59 välisenä aikana, jotta ne voidaan laskea mukaan kampanjan ensimmäiseen osioon. Bethard arpoo ensimmäisen osion voittajat maanantaina 4. maaliskuuta klo 19:00.

Osa 2: 04/03 - 11/03. 

Kampanja alkaa 04/03/2019 klo 13:00 ja päättyy 11/03/2019 klo 12:59. Jokainen pelaaja voi lunastaa yhden arvan päivässä ja maksimissaan 8 lipuketta toisen osion aikana. Vetojen tulee olla ratkaistuna 04/03/2019 klo 13:00 ja 11/03/2019 klo 12:59 välisenä aikana, jotta ne voidaan laskea mukaan kampanjan toiseen osioon. Bethard arpoo toisen osion voittajat maanantaina 11. maaliskuuta kello 19:00. 

Osa 3: 11/03 - 18/03. 

Kampanja alkaa 11/03/2019 klo 13:00 ja päättyy 18/03/2019 klo 00:59. Jokainen pelaaja voi lunastaa yhden arvan päivässä ja maksimissaan 7 lipuketta kolmannen arvonnan aikana. Vetojen tulee olla ratkaistuna 11/03/2019 klo 13:00 ja 18/03/2019 klo 00:59 välisenä aikana, jotta ne voidaan laskea mukaan kampanjan kolmanteen osioon. Bethard arpoo kolmannen osion voittajat maanantaina 18. maaliskuuta kello 19:00. 

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Klikkaa itsesi nopeasti ja helposti Bethardin sivuille tästä linkistä painamalla.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Bethard-pelitili. Saat uutena asiakkaana käyttöösi myös Bethardin vedonlyöntibonuksen, jonka avulla sinun on mahdollista lunastaa 50 euron käteisbonukset.
  • Osallistu Tapaa itse leijona -kampanjaan klikkaamalla kampanjasivuilla näkyvää keltaista Osallistu-nappia.
  • Tee vähintään 10 euron suuruinen talletus ja kierrätä se Bethardin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,80.
  • Jokainen pelaaja voi lunastaa yhden arvan päivässä aikavälillä 24.2.2019 klo 01:00 - 18.3.2019 klo 00:59 tallettamalla ja kierrättämällä 10 euroa Bethardin vedonlyönnissä.
  • Bethard arpoo kampanjassa yhteensä 15 voittajaa.

Lyö vetoa Bethardilla ja voita matka Los Angelesiin!

Pääpalkintoina upeita kahden hengen matkapaketteja Enkelten kaupunkiin!

Bethard ei todellakaan ole pihistellyt, kun se on ladannut palkintopöydälle kampanjassa jaettavia palkintoja. Jaossa on yhteensä 15 kappaletta kerrassaan mielenvikaisia matkapaketteja Kaliforniaan, Los Angelesiin.

Pääpalkintoina olevat matkapaketit ovat todellisia All Inclusive -paketteja, sillä ne pitävät sisällään lentoliput Suomesta Los Angelesiin, 4 yön mittaisen majoituksen neljän tähden hotellissa aamiaisineen. Lisäksi matkan voittajat pääsevät yhdessä ystäviensä kanssa tapaamaan Zlatania ja katsomaan Los Angeles Galaxyn peliä VIP-paikoille StubHub Centeriin. 

Luvassa on siis todellinen urheilumatkaajan unelmamatka Kalifornian auringon alle ja mikä parasta, tämän 5 000 euron arvoisen matkapaketin viulut maksaa Bethard, joten sinun ei tarvitse maksaa tästä lystistä mitään jos arpaonni on suosiollinen!