Jokerit nappasi Tapaninpäivänä kauden ensimmäisen nollapelinsä koko kautensa. Jokerit upotti Helsingin Arenalla Riian Dinamon 3-0.

Jokereiden kausi takkuillut

Jokereiden Tommi Huhtala naulasi viimeisen naulan Dinamon arkkuun toisen erän loppupuoliskolla ja vei samalla isännät jo kolmen maalin karkumatkalle. Huhtala kommentoi Iltalehdelle, että hänen mielestään Jokerit eivät kuitenkaan pistäneet parastaan pelissä Dinamoa vastaan. Samoilla linjoilla oli Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen kommentoisessaan asiaa Iltalehdelle. Ottelu alkoi hiljaisella hetkellä, kun Venöjällä vietettiin kansallista surupäivää Sotshissa tappahtuneen lento-onnettomuuden vuoksi.

Kolmatta kauttaa KHL:ssä pelaavan Jokereiden kauso 2016-2017 ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Jokerien peli on ollut läpi kauden ajoittan nihkeää, ja seuran jatkolla KHL:ssä on spekuloitu paljon julkisuudessa. Kun helsinkiläsijoukkue alunperin lähti venäläisjohtoiseen liigaan, se teki sopimuksen kolmesta kaudesta. Sopimus on umpeutumussa tämän kauden jälkeen. Seuran pääomistaja Hjallis Harkimo on kertonut julkisuudessa neuvotteluiden jatkosta sujuvan erittäin hyvässä hengessä. Viime aikana on noussut myös huhuja seuran mahdollisesta myynnistä Kiinaan.

Lyö vetoa Jokereiden puolesta

On kuitenkin jälleen aika iloita jännittävistä KHL-peleistä ja saada hieman rahaa sopivasti ennen uutta vuotta! Uskotko sinäkin, että Jokerit onnistuvat saamaan uutta puhtia Dinamon kaatamaisesta ja hiovat pelikuvionsa viimeisen päälle? Laita uskosi Helsingin Jokereihin ja lyö vetoa suomalaisjoukkueen puolesta KHL-peleissä operaattori poistettuillä!
Lyö vetoa Jokerien pelissä vähintään 10 eurolla ja saat talletusbonuksen operaattori poistettuiltä seuraavaan Jokerien peliin. Talletusbonus on jopa 50 prosenttia ja jopa 10 euron arvoinen! Veto tulee lyödä Jokerien puolesta vähintään 2 kertaa. Sinulla on yksi päivä aikaa osallistua tarjoukseen, tallettaa ja lyödä vetoa tarjouksessa.

Kampanja on voimassa 15.11.-31.12.

Tervetulotarjous vedonlyöjille operaattori poistettuillä

Brotherpuckers tarjoaa uusille pelaajille operaattori poistettuillä 50 euron riskittömän ensimmäisen vedon ilman kierrätysvaatimuksia! Brotherpuckers rakastaa suoraa puhetta ja toimintaa. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt operaattori poistettuille, nyt on aika tehdä se.

Saat 50 euron riskittömän vedon rekisteröitymällä operaattori poistettuille, täytettyäsi tietosi rekisteröitymisikkunassa ja tekemällä ensimmäisen talletuksen pelitilillesi. Mikäli ensimmäinen vetosi häviää, operaattori poistettu palauttaa panoksesi 50 euroon saakka puhtaana käteisenä! Ja parasta tässä riskittömässä vedossa on, ettei sillä ole minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia!