Pasi Rautiaisen valmentama TPS on vahvistanut hyökkäyspäätään jalkapallon veikkausliigakaudeksi 2009 kahdella uudella pelaajalla. Mikko Manninen siirtyy TPS:n raitapaitaan FC Hakasta ja Ykkösen viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Babatunde Wusu palaa puolestaan TPS:ään JJK:sta.

Molempien uusien pelaajien sopimukset ovat kaksivuotisia. 23-vuotias Manninen debytoi Veikkausliigassa kauden 2005 alussa Hakan paidassa. Hänelle on kertynyt yhteensä 96 liigaottelua, joissa on syntynyt kahdeksan maalia. Manninen on pelannut kaikki liigaottelunsa valkeakoskelaisseurassa.

- Odotan ennen kaikkea menestystä. TPS:n organisaatiosta olen kuullut pelkkää hyvää ja minulla on sellainen olo, että maisemanvaihto juuri tässä tilanteessa oli oikea ratkaisu, Manninen uskoo.

Nigerialaishyökkääjä Babatunde Wusu tekee paluun TPS:n tuttuun paitaan neljän kauden tauon jälkeen. Wusu pelasi kausina 2003 ja -04 TPS:n liigajoukkueessa 14 liigaottelua ja viimeisteli niissä yhden maalin.

- Palaan intoa täynnä takaisin Turkuun. Odotan uusilta valmentajiltamme ja koko ensi kaudelta todella paljon. Tavoitteena on, että pystyn omalla panoksellani viemään meitä kohti menestystä, Wusu toivoo.

Lähde: Veikkausliiga.fi