Cristiano Ronaldo nostaa Juventusin kotikentällä voittoon Atletico Madridia vastaan, kun taasen Liverpool saattanee olla loppu lähellä Bayern Münchenin vieraana. Näin tanskalaisen yhteistyösivustomme UCL-asiantuntija Frank Pilantra ennakoi tulevaa Mestarien liigan -ottelukierrosta, jossa ratkotaan loput neljännesvälieristä jatkoon yltävät joukkueet.

Viime UCL-kierroksella nähtiin runsain mitoin upeita maaleja, yllätyksellisiä tuloksia ja keskustelua herättäneitä VAR-tuomioita, ja tälläkin viikolla voimme odottaa näkevämme kiihkeitä ja tapahtumarikkaita kamppailuita neljännesvälierien viimeisissä, toisissa osaotteluissa.

Viime kierroksella jatkopaikan nappasivat Valioliiga-seurojen Manchester Unitedin ja Tottenhamin lisäksi myös Porto ja Ajax, ja neljännesvälierien viimeisessä rypistyksessä tositoimissa onkin juuri näitä koko UCL-kauden suurimpia suosikkeja. Etenkin Manchester Cityn ja Barcelonan odotetaan kauttaaltaan jatkavan Mestarien liigassa myös puolivälierävaiheessa, mutta kuten PSG:n ja Real Madridin kohtalot aiemmalla pelikierroksella osoittivat, on näissä karkeloissa yksinkertaisesti kaikki mahdollista.

Tällä kierroksella pääsemme toki myös todistamaan todella mehukkaita suurtaistoja Juventusin ja Atletico Madridin sekä Liverpoolin ja Bayern Münchenin välillä.

Juventus ottaa voiton - mutta riittääkö se jatkoon?

Argentiinalaismaestro Diego Simeonen Atletico-joukot kaivoivat Madridissa kliinisen 2-0-voiton Juventusista nousten täten tässä otteluparissa yllätyksellisestikin kuskin paikalle. Mutta onnistuuko madridilaisjoukkue löytämään tarpeeksi isot aseet myös vieraskentällä Juventusin tähtisikermän, ja etenkin Cristiano Ronaldon himmentämiseen?

Juventus tulenee mitä todennäköisesti ottamaan pelin tahtipuikon pallonhallinnan kautta, mutta samaan aikaan torinolaisjoukkueen on oltava varuillaan Atleticon tunnetun vastahyökkäyspelotteen kanssa. Mikäli Atletico onnistuisikin iskemään ottelussa vierasmaalin, on Juventusin UCL-rupeama todennäköisesti ohitse. Onkin hyvin mielenkiintoista nähdä, miten Juventus onnistuu paineistamaan Atleticon takalinjoja tässä kamppailussa.

Serie A:ssa Juventus on käytännössä vailla kunnon kilpakumppaneita, sillä sen 24 voiton ja vain kolmen tappion saldo on tuonut sille sarjan ykköspaikan jopa 18 pisteen erolla sarjakakkoseen Napoliin. Atletico on taasen Espanjan La Ligassa kakkosena seitsemän pinnaa Barcelonaa jäljessä.

Juventus - Atletico Madrid

PELI-IDEA: Juventus - Atlético Madrid: 1 - kerroin 1.74 (Coolbet

Juventusilla on edessään kotonaan hyvinkin vaikea tehtävä, mutta odotettavissa on, että italialaisjätin äthdet pystyvät läpäisemään Atleticon puolustusmuurin ottelussa vähintään kerran - mahdollisesti kahdestikin. Atleticolla onkin varaa hävitä tämä ottelu maalilla (tai kahdellakin, mikäli se onnistuu iskemään ottelussa vierasmaalin Juventus-verkkoon).

Ottelusta voikin tulla taktinen ja hidastempoinen ottelu, jossa Atletico tyytyy Simeonen johdolla puolustamaan myös mahdollisessa 1-0-tappioasemassa.

Todennäköisyysjakauma 1X2: 58-26-16
- Vedon arvo: 100,92%

Manchester Citylle luvassa suurinumeroinen voitto

Hienon mestaruuskautensa jälkeen Manchester City on jälleen odotetuilla paikoilla Valioliigan sarjataulukossa. Joukkue on onnistunut kirimään Liverpoolin karkumatkan jo kiinni ja nousemaan sarjan kärkipaikalle, joskin Liverpool hengittää edelleen niskaan lähietäisyydellä. Hallitsevat mestarit ovat siis edelleen paineen alla Valioliiga-kentillä.

Pep Guardiolan joukot ottivatkin ottelusarjan avauskamppailussa kuskin paikan, joskin helposti ei tämä rattipaikka irronnut. City onnistui iskemään ottelun viimeisellä viidellä minuutilla kaksi jättimäistä vierasmaalia nousten näille osumilla ottelussa 2-3-vierasvoittoon. City pääseekin lähtemään kotiotteluunsa siis oikein hyvistä asemista.

Vedonlyöntiyhtiöt odottavat tästäkin ottelusta runsasmaalista kaahausta, mutta mikä tulee olemaan Cityn todellinen pelisuunnitelma tällä kertaa? Lisääkö se kaasua, vai lähteekö joukkue pelaamaan enemmän puolustuksen kautta?

Manchester City - Schalke 04

Schalke onnistui ohittamaan City-vahti Edersonin kahdesti ensimmäisessä osaottelussa, mutta on hyvin vaikeaa uskoa, että saksalaisjoukkue onnistuisi tiputtamaan Valioliiga-kärjen tässä vaiheessa laulukuoroon. Bundesliigassa Schalken kausi onkin ollut suuresti mollivoittoinen, sillä joukkue majailee sarjataulukossa vasta 14. sijalla eikä 25:sta pelatusta ottelusta ole tarttunut matkaan kuin kuusi voittoa.

Ja voiton todennäköisyydet eivät ole kummoiset tässäkään ottelussa.

Liverpoolin UCL-matka tulee tiensä päähän

Avausottelu päättyi tämän otteluparin osalta maalittomaan tasuriin, joten tämän parin jatkaja on siis vielä täysin auki, kun ottelupari siirtyy Allianz Arenalle.

Valioliigassa Liverpool on ailahdellut viime aikoina, eikä se ole onnistunut raapimaan voittoja niin Liecesteriä, West Hamia, Manchester Unitedia sekä viimeisimpänä Evertonia vastaan. Nämä neljä pistejakoa ovatkin pudottaneet Liverpoolin pois Valioliigan kärjestä, kun Manchester City pomppasi Jürgen Kloppin suojattien ohi yhdellä pisteellä. Nyt paineet eivät ole Liverpool-leirissä ainakaan yhtään matalammat, kun UCL-jatkopaikkaa ratkotaan Bayernin kotikentällä.

Otteluparin avauskamppailun 0-0tasapelin jälkeen Bayern München onkin onnistunut nousemaan Bundesliigan piikkipaikalle kolmen peräkkäisen voiton myötä, joiden aikana joukkueen maaliero on suhteellisen vakuuttava 12-1.

Bayern München - Liverpool

PELI-IDEA: Bayern etenee jatkoo - kerroin 1.97 (operaattori poistettu

Bayern München nousee kotikenttänsä turvin otteluparin ennakkosuosikiksi, ja Jürgen Kloppin suojeteilla on eittämättä vastassa hyvin hankala tehtävä Allianz Arenalla. Hyvävireinen Bayern halunnee ottaa pelin hallintaansa pallon kautta, mutta samalla joukkueen on tietty pidettävä huolta siitä, ettei se päästä Liverpoolin nopeajalkaisia hyökkääjiä vauhtiin vastaiskuista. Bayernin kannalta välimatkojen onkin pysyttävä lyhyinä, jottei joukkue tule alttiiksi Liverpoolin pelinkäännöille.

Ottelusta voi tulla hyvinkin tiukka, mutta viime otteluiden vakuuttavan vireen perusteella Bayern tuntuu vakuuttavammalta osapuolelta tässä otteluparissa.

Todennäkäiosyydet jatkoonetenemiseen: 53% / 47%.

Liverpool pääsenee lähtemään otteluun jotakuinkin parhaalla mahdollisella miehistöllä, kun Virgil van Dijk tekee paluun joukkueen takalinjoille pelikieltonsa kärsittyään. Bayernin osalta Thomas Müller sekä Joshua Kimmich ovat molemmat sivussa pelikiellon vuoksi, kun taasen Kingsley Coman, David Alaba ja Arjen Robben kärsivät loukkaantumisista.

Lyonin mahdollisuudet vähissä Camp Noulla

Barcelonan kausi ei ole ollut pelillisesti samanlaista juhlaa kuin aiemmilla, parhaimmilla kausilla, mutta joukkue on silti onnistunut rakentamaan La Ligassa itselleen jo varsin mittavan etumatkan sarjataulukon kärjessä. Tähän Mestarien liigan koitokseen Barca lähteneekin hyvällä itseluottamuksella, kun viime aikoina joukkue on onnistunut niistämään kaksi isoa El Clásico -voittoa Real Madridista.

Luis Suarez ja Lionel Messi olivat avainasemassa, kun Real Madrid kaatui ensin Copa Del Reyn välierissä 0-3 Santiago Bernabeulla, ja vajaata viikkoa myöhemmin Real kukistui samaisella areenalla taasen 0-1 Ivan Rakiticin osumalla. Lyonia vastaan avausottelussa ei kukaan kuitenkaan onnistunut maalintekijäsarakkeeseen Barcalta nousemaan, sillä ottelu päättyi Ranskassa 0-0-tasapeliin.

Olisi kuitenkin jotakuinkin pienimuotoinen ihme, mikäli Lyon onnistuisi vääntäytymään tästä otteluparista jatkoon Camp Noulla pelattavasta toisesta osaottelusta. Peliyhtiöt liputtavatkin kertoimien perusteella vahvasti juuri Barcelonan jatkopaikasta.

Barcelona - Lyon

Tsekkaa vedonlyöntivihjeet -osoimme, josta löydät lisää vedonlyönti-tärppejä tulevalle UCL-kierrokselle sekä lukuisiin muihin urheilutapahtumiin.