Sotshi – Ampumahiihtoennakko:
Keskiviikko 19. helmikuuta kello 16:30
Sekaviesti 2x6km + 2x7,5km

Sekaviestissä ensimmäiset kaksi lenkkiä hiihtää naiset ja kaksi viimeistä miehet. Jokaisella kilpailijalla on kaksi ampumapaikkaa: ensin makuupaikka sen jälkeen pystypaikka. Jos kilpailija ei saa tauluja alas viidellä panoksella, hänellä on käytettävissään kolme varapatruunaa. Jos vielä varapanoksienkin jälkeen tauluja jää pystyyn, joutuu kiertämään 150 metrin sakkorinkiä.

SUOSIKIT:

Ranska saa todella vahvan ja tasaisen ryhmän jalkeille. Martin Fourcaden ankkuroima joukkue ei kuitenkaan pärjää mitenkään hiihtovauhdissa ylivoimaiselle Norjalle. Norja voisi tehdä kaksi joukkuetta kilpailuun, jotka luultavasti olisivat molemmat mitaleilla. Venäjä panostaa tasaisuuteen, kuten Saksakin.

YLLÄTTÄJÄT:

Yllätysosastolta löytyy useita nimiä, mutta ensimmäisenä ehdottomasti Tsekki! Slaavikansalla on todella kilpailukykyinen ryhmä jalkeilla nyt, kun myös tsekittäret ovat nousseet maailman huipulle. Kauden avauskilpailussa Östersundissa Tsekki pieksi Norjan, mutta tuolloin norjalaisilla eivät olleet kaikki parhaat nimet mukana. Mitalin kantaan on vaikea muiden maiden nousta, mutta Slovenia on todella mielenkiintoisella ryhmällä liikkeellä. Aivan kuten myös Ukraina, joka ainakin naisten osuuden jälkeen on aivan kärkiryhmässä. Hurjimmat laittavat roponsa Italialle.

HUOM!
Tässä vaiheessa olympialaisia urheilijat ovat käyneet valtavan liudan henkiläkohtaisia matkoja jo läpi. Sekaviestiä tuskin arvostetaan viestien kanssa samaan kastiin, joten usea huippunimi saattaa jättää matkan väliin. Ennen mitään vedonlyönnin harkintaakaan tulee tarkistaa lähtölistat!

Siirry AH-miehen seuraavaan ennakkoon tästä!
--> Miesten viesti: Norjan dominointia! <-- Naisten yhteislähtö: Rynkytys päätökseen!