1. Räikkösen kisavauhti tulee jälleen olemaan mainiota, mutta Hamiltonilla on kuuden lähtöruudun etu Räikköseen nähden. Kimi nousee kisassa mutta riittäkö se. Pistetään molemmille.

  2. Webberin pitäisi pystyä viemään tämä pari ilman suurempia ongelmia. Ratkaisevassa asemassa on lähtö, joka on ollut pitkään suuri ongelma Webberille. Pelataan kuitenkin Webberille tämä pari.

  3. Vettel on todennäköinen kilpailun voittaja. Jos hän ei keskeytä, ei Alonsolla ole mahdollisuuksia.

  4. Grosjean on ollu loppukaudesta todella hyvässä kyydissä. Massa oli yllättäen Alonsoa operaattori poistettu aika-ajossa mutta kilpailussa vauhti ei tule riittämään kärkitaistoon. Molemmat ovat kuitenkin melko ailahtelevia kuskeja, joten laitetaan kohde tukkoon.

  5. Button on varmempi ja operaattori poistettu kuin tallikaverinsa. Button voittaa.

  6. Di Resta on korkeammalla lähtöruudukossa, mutta viime kisojen otteet ovat olleet täysin ala-arvoisia. Force-India ei ole myöskään ollut kovin hyvä tänä viikonloppuna. Varmuuden vuoksi kohde tukkoon.

  7. Hülkenberg ajaa jälleen mainiota viikonloppua ja saattaa jatkaa siitä mihin viime viikolla jäi. Ricciardo on hyvä kuljettaja mutta kalusto ei riitä haastamaan saksalaista. Lisäksi 16. lähtöruutu tuskin tulee tarjoamaan mahdollisuuksia ajaa edes pisteistä. Hülkenberg selkeä suosikki.

  8. Bottas ja Gutierrez lähtevät kisaan peräkkäin ruuduista 13 ja 14. Sauber on kuitenkin melko ylivoimainen auto Williamsiin verrattuna. Bottasin unelma pistesijasta tuskin toteutuu, kisavauhti ei kerta kaikkiaan riitä. Gutierrez sen sijaan saattaa nousta hyvinkin pisteille. Kohde Gutierrezille.

 

Urheiluveikkauksen vihjerivi

F1-Minivakio 6

 

#

Kohde

1

X

2

1.

Räikkönen - Hamilton

1

 

2

2.

Rosberg - Webber

 

 

2

3.

Vettel - Alonso

1

 

 

4.

Massa - Grosjean

1

X

2

5.

Button - Perez

1

 

 

6.

Di Resta - Sutil

1

X

2

7.

Hülkenberg - Ricciardo

1

 

 

8.

Bottas - Gutierrez

 

 

2

Rivin hinta 0,50 €