Kiekko tippuun tänään jäälle ensimmäistä kertaa tämän vuoden MM-kisoissa Slovakiassa iltapäivällä, kun Leijonat kohtaavat avausottelussa taitavan ja haastavan Kanadan. 

Vuoden 2019 MM-kisat Slovakiassa käynnistetään tänään kello 17:10 ja Leijonien työsarka alkaa kiivaalla kamppailulla jääkiekon suurvaltaa vastaan. NHL-avut ovat tuttuun tyyliin rientäneet täydentämään Kanadan rivejä, joten tasoerot ovat selkeät, mutta päävalmentaja Jukka Jalonen luottaa silti tiiviiseen suomalaiseen joukkuepeliin. 

Suomi saa kuitenkin hieman lohtua, sillä hiljattain varmistui tieto siitä, että Kanadan eittämättä paras keskushyökkääjä John Tavares joutui jättämään leikin kesken jo ennen turnauksen alkua loukkaantumisen takia. Tämä ei tietenkään silti kumoa sitä faktaa, että edessä tyypillisesti kovan luokan haaste, kun vaahterapaitojen nimekkäät NHL-tähdet astuvat jäälle tänään. 

Kuinka pitkälle Jalosen harjoittamalla tiiviillä pelitapaan perustuvalla joukkuepelaamisella edetään? Joutuvatko Kanadan tähdet yllätetyksi? Seisooko aloittava maalivahti Kevin Lankinen koko pelin päällään? Näihin kysymyksiin saamme vastaukset alkaen 17:10. 

Mistä väijyä peliä? 


Näin päivinä elämme luonnollisesti penkkiurheilijan kulta-aikaa, sillä otteluita pääsee seuraamaan monella eri tavoin isoilta ja pieniltä ruuduilta. Tarjolla on perinteisiä keinoja ja vähemmän perinteisiä, mutta kaikki erittäin toimivia vaihtoehtoja. 

C-More Sport 1


Mikäli halajaa kuulla Leijonien peliä itse maestro Antero Mertarannan suusta, niin laatu maksaa ja siksi historian suosituin jääkiekkoselostaja on laitettu maksukanaville. 

MTV3 


Jos Mertaranta ei syystä tai toisesta kotitaloudessa tänä vuonna kuulu, niin maikkarin puolelta voi Leijoinen pelejä seurata ilmaiseksi ja äänessä on monivuotinen konkari sekä itse herra Hockey Night, Mika Saukkonen.

operaattori poistettu 


Jos ei television äärelle ehdi tai pääse, niin ei hätää, sillä pelejä voi seurata myös kätevästi eri betsilafkojen kautta älylaitteiden avulla. Kirjaudu sisään tai luo itsellesi tili operaattori poistettuille ja tee vähintään yhden euron talletus, niin pääset katsomaan Leijonien jokaisen ottelun live-streamin välityksellä! 

Muistathan, että operaattori poistettu tarjoaa myös 10 euron ilmaisvedon jokaiseen Leijonien otteluun!

Iske operaattori poistettuillä vedot kiinni tästä!

operaattori poistettu

Leijonien ja muiden maiden otteita voi myös seurata operaattori poistettu TV:n avulla! Tarjolla on kaikki ottelut ilmaiseksi loistavan toistopalvelun avulla, joka näyttää kaikki ottelut suorana. Tarvitsee vain aktiivisen tilin operaattori poistettuille ja ohessa voi suorittaa jännittäviä live-vetoja pelin ollessa käynnissä! 

Iske operaattori poistettuillä betsi kiinni tästä!