Monet ovat takuulla seuranneet SM-liigan tuulahduksia tarkkaan, mutta niille jotka ovat tippuneet uusimmista käänteistä, tässä kätevä yhteenveto SM-liigan tuoreimmista peleistä sekä suurimmista tapahtumista! SM-liigassa sattuu ja tapahtuu, alla listattuna liigan suurimmat käänteet!

Liigan tilanne viikonlopun jäljiltä

SM-liigassa nähtiin paljon käänteitä, kun jään otti haltuun niin Pelicans, Ilves, HIFK, TPS, Kärpät, KalPa, Ässät, KooKoo, Tappara, Jyp, SaiPa sekä tietenkin HPK. Näistä peleistä ei puuttunut asennetta ja useampi jännittävä käänne pääsi myös tapahtumaan. Jos viikonloppusi oli muuten kiireellinen, etkä kerennyt seuraamaan SM -liigaa, tällä päivität tietosi takaisin iskuun.

Ilveksen voittoputkelle sanottiin heipat

Viikonlopun peleissä Ilveksen voittoputki katksesi, kun Pelicans otti haltuun Ilveksen kotikaukalon ja suuntasi voittoon luvuin 1 – 4. Kyseessä oli Pelicansin kolmas peli neljän päivän sisään, mutta jäykän avauserän jälkeen lahtelainen sitkeys pääsi loistamaan, mikä oli liikaa Ilvekselle ja heidän voittoputkellensa. Ilveksen pelit eivät sujuneet ja he hukkasivatkin lauantain pelissä kolme ylivoima tilannetta. Samoin jäi myös heille sattunut viidellä kolmea vastaan minuutti, joka nähtiin pelin toisessa erässä.

TPSn riemu ei myöskään saanut jatkoa SM-liigassa

Vahvasti valmistautunut ja kovalla latauksella varustautunut HIFK päätti TPSn huikean 13 ottelun pituisen pisteputken liigassa. Toisin kuin Rauman Lukko, joka ei päässyt katkaisemaan SaiPan vahvaa kaukalopeliä Lappeenrannassa.

HIFK pääsi riemuitsemaan ensimmäisestä vierasvoitostaan sarjajohtajan TPS:n juhlapelissä, jota oli seuraamassa huimaavat 8011 silmäparia. HIFK haki nimittäin täydet sarjapisteet Turusta luvuin 5 – 2. Kyseessä oli turkulaisille takuulla tärkeä 95 -vuotis syntymäpäiväjuhla, jonka TPS runnoi itsellensä valtavin luvuin! Tasaisessa avauserässä HIFK käytti harvat maalipaikat erityisen hyvin ja näin ollen pääsi turkulaisten niskan päälle!

KooKoo kaatoi Tapparan

Lauantain ottelussa pidäteltiin hengitystä, kun KooKoo kiri itsensä lukemiin 4 -3. Tästä huikeasta sijoituksesta entistäkin mahtavamman teki se, että he kirivät itsensä tasoihin vielä kahden maalin takaa ja potki itsensä voittoon jatkoajalla.

KooKoon voiton mahdollisti, että kyseinen joukkue oli sitoutunut peliin alku minuuteista aina loppuun asti. Toisessa erässä pelin makuun päästiinkin hyvällä taistelulla sekä tietenkin kamppailupelaamisella. Tapparan valmentaja kommentoi peliä seuraavasti: ” olimme hyviä ensimmäisessä ja kolmannessa erässä, kun pelaaminen tapahtui viidellä viittä vastaan. Tässä pelissä muutama virhe ha huolimaton jäähy ratkaisivat lopputuloksen.”

Ässien kotipeli ei sujunut kuin toivottu – HPK pisti kampoihin armotta

Ässien sekä HPKn kotipeli oli todella kaksijakoinen kokonaisuus, sillä HPK onnistui heille siunatulla ylivoimalla erinomaisesti, kun taas Ässät kaatuivat oman alivoimapelaamisen takerteluun. Ottelu ratkesi HPK:lle seuraavin maalein 5 – 2. Viidestä maalista neljä kappaletta oli tehty ylivoimalla. Avauserä oli alkanut tasaisesti, mutta he saivat valtavasti voimaa ensimmäisestä maalista, kommentoi HPK:n päävalmentaja tilannetta. Kyseessä oli Ässien neljäs peräkkäinen tappio kotikaukalossa, mikä pistää takuulla porukkaa mietteliääksi. Kyseinen tilanne on erikoinen aikaisempiin kokemuksiin verrattuna, sillä yleensä porilaiset ovat loistaneet omalla kotiareenallansa.

Kärpät hyödynsivät jäähyt, jotka puskivat heidät voittoon

Kärpät astelivat voittoon 3 – 2 luvuin, kun vastassa oli KalPa. KalPa on perustellut häviötään faktalla, että heille pelissä sattui viisi alivoimaa ja vain yksi ylivoima, mikä vaikutti pelin lopputulokseen. Alivoimassa tietyt pelaajat ovat pois kentältä, jolloin rytmi katoaa, jatkoi Kapanen. Toiseen erään KalPa tuli täysin uudella tuulella ja he pääsivätkin hetkeksi Kärppien niskan päälle.

SuperLennyltä uskomattomat etuudet myös vedonlyöntiin

Oletko fani, joka haluaa lyödä vetoa? Jos vastasit ”kyllä” aikaisempaa kysymykseen, kannattaa jatkaa lukemista. SuperLenny on kasino, joka tarjoaa vedonlyöjien paratiisin, mitä kohteisiin tullaan. Kyseiseltä pelipaikalta löytyy kohteita kaikille urheilu hulluille.

Lisäksi he tarjoavat uuden pelitilin avanneelle 100% tervetuliaisbonuksen jopa 50 euroon asti. Mikä mukavinta talletuksen ei tarvitse olla suurempi kuin 10 euroa. Tule siis tutustumaan SuperLennyn vedonlyöntiin ja live vedonlyöntiin!
Klikkaa ja kannusta lempi joukkueesi voittoon SuperLennyn tähdittämänä!