Formulakuume on kuumimmillaan, kun ensimmäinen Australian GP näytti osviittaa tulevasta kaudesta ja sen aikana nähtävistä voimasuhteista. Ferrarin vauhti teki moniin vaikutuksen, kun saksalainen Sebastian Vettel vei voiton onnistuneen taktiikan myötä. Suomalaistähti Kimi Räikkönen jäi neljänneksi ja hävisi selvästi tallikaverilleen sekä Mercedeksellä ajavalle Valtteri Bottakselle. Hamiltonin tallikaveriksi siirtynyt suomalaiskuski ajoi hienosti kolmanneksi ja pääsi juhlimaan palkintokorokkeelle.

Räikkösen vauhti ensimmäisessä kisassa saattoi olla monelle pettymys, sillä hän pärjäsi erittäin hyvin ennen kautta Espanjan Barcelonassa järjestetyissä testeissä. Kimi kellotti pohja-aikoja, joihin sarjaa ylivoimaisesti viime kaudella hallinneen Mercedeksen oli ajoittain vaikeaa vastata. Australian GP:n tulokseen tyytymätön suomalaiskuski osasi kuitenkin ennustaa tilanteen jo Australian aika-ajon perusteella, mutta lupasi vauhdin kohentuvan seuraavaan kilpailuun tälle viikonlopulle. Vauhtia on vielä kuitenkin mahdollisuus petrata vielä pidempään, sillä kiivas MM-taisto on vasta alkamassa.

Räikkösellä on niin hyviä kuin huonoja muistoja Kiinasta

Nähtäväksi jääkin, miten Kimin käy sunnuntaina järjestettävässä huippujännittävässä kilpailussa. Jäämies herätti tunteita Malesian GP:ssä vuonna 2009, kun tuolloin Ferrarilla ajanut Räikkönen suuntasi keskeytyksen jälkeen viileästi nauttimaan kaikessa rauhassa jäätelöä. Suomalaistähti on äärettömän suosittu Kiinassa fanien kesken, joten niin suomalaiset kuin kansainväliset ihailijat toivovat kovasti näkevänsä suosikkinsa juhlimassa voittoa palkintopallilla sunnuntaina.

Räikkönen on pärjännyt Kiinan olosuhteissa hyvin aiempina vuosina, mutta myös negatiiviset tapahtumat ovat koetelleet kärkikuskia. Viime vuonna hän sijoittui Shanghain radalla viidenneksi, kun Ferrarit kolaroivat keskenään ensimmäisessä mutkassa. Kimi on kuitenkin juhlinut radalla voittoa vuonna 2007, ja tämän tempun hän varmasti mielellään haluaisi toistaa. Lopputulosta voikin veikata esimerkiksi Mr Greenillä, jossa on tarjolla kattavasti erilaisia vetokohteita jännittävän F1-kisaviikonlopun tapahtumista.

Aloita F1-veikkaus Mr Greenin mukavalla vedonlyöntitarjouksella

Mr Greenillä voi aloittaa vedonlyönnin mukavalla tervetuliaisbonuksella. Kun pelaaja tallettaa vähintään 25 euron ensimmäisessä talletuksessa ja lyö vetoa vähintään 25 euron edestä, palkitaan hänet 2 ilmaisvedolla, jotka ovat arvoltaan 25 euroa! Tämän lisäksi hän saa yhteensä 100 ilmaispyöräytystä, joita voi käyttää 5 kappaletta päivässä seuraavan 20 päivän aikana mitä erilaisempiin peleihin.