Jalkapallon MM-kisat ovat alkaneet vedonlyöjän kannalta varsin mukavasti. Urheiluveikkaus.com:n tekemästä yhdeksästä vihjeestä kahdeksan on saatu kiinni. Hurja prosentti ja toivotaan, että muhkea palautusprosentti pystytään pitämään kisojen päättymiseen saakka.

Honduras ja Chile kohtaavat H-lohkon avausottelussa keskiviikkona. Chile on pakkovoiton edessä, mikäli se mielii jatkoon kovasta lohkosta. Espanja on käytännössä lohkon ainoa varma jatkoonmenijä ja Sveitsi sekä Chile taistelevat toisesta jatkopaikasta. Honduras on ennakolta lohkon selkeästi heikoin joukkue. Hondurasin joukkueen tasosta kertoo se, että se ei voittanut yhtään viidestä harjoitusottelusta ennen kisoja. Otteluista kolme päättyi tappioon ja kaksi tasapeliin. Yksikään harjoitusvastustajista ei edes osallistu MM-kisohin. Chile puolestaan oli yksi karsintojen positiivisimmista yllättäjistä. Se sijottui toiseksi vain pisteen päähän Brasiliasta selviytyen näin 12 vuoden tauon jälkeen MM-kisoihin. Chile teki karsinnoissa hurjat 32 maalia ja lisää on lupa odottaa tänäänkin, sillä tulivoimaa kuparimaalta löytyy runsaasti. Kohteesta löytyy runsaasti pelikelpoisia valintoja.

Kohde 1: 2, 1,55 Honduras - ChileKohde 2: 2, 2,65 Honduras (+1) - ChileKohde 3: 2, 1,45 Honduras - Chile, 1=alle 1,5, 2=yli 1,5 maaliaKohde 5: 2, 2,20 Honduras - Chile, 1. puoliaika

Peliaika päättyy klo 14:25.

H-lohkon päivän toisessa kamppailussa kohtaavat hallitseva Euroopan mestari Espanja ja Sveitsi. Ennakkosuosikista ei ole tässä ottelussa epäselvyyttä. Espanjan materiaali on maailman parhaita ellei paras joka osa-alueella. Sveitsi koki pahan takaiskun, kun Alex Frei ja Valon Behrami joutuvat jättämään avausottelun väliin. Molemmat olisivat terveenä ollessaan joukkueen runkomiehiä. Espanjalta on poissa Fernando Torres, mutta se ei heikennä joukkuetta, sillä kärkeen löytyy runsaasti valinnanvaraa. Espanjan peli on rullannut viime vuosina käsittämättömän hyvin ja ainoa tappio viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana on viime kesältä, kun se hävisi Confederations Cupin välierässä USA:lle. Sveitsi pystyy taistelemaan jonkun aikaa mukana, mutta Espanja kääntää ottelun lopulta edukseen.

Kohde 8: 1, 1,25 Espanja - SveitsiKohde 13: 1, 1,30 Espanja - Sveitsi, Avausmaali, 1=Espanja, X=Ei maalia, 2=Sveitsi

Peliaika päättyy klo 16:55.

Keskiviikon myöhäisottelussa kohtaavat kisansa jo avanneet A-lohkon joukkueet Etelä-Afrikka ja Uruguay. Isäntien vahvuus on pauhaava kotiyleisö sekä hyvä joukkuehenki. Myös tasapeli Meksikoa vastaan nosti joukkueen itseluottamusta. Uruguay on karvan verran Meksikoa laadukkaampi ryhmä ja selvä ennakkosuosikki. Hyökkäyksestä löytyy runsaasti tulivoimaa Diego Forlanin johdolla. Uruguayn jatkopaikan kannalta tästä ottelusta olisi otettava voitto. Etelä-Afrikka on ennakkokaavailuissa lohkon heikoin joukkue ja Uruguay haluaa varmasti voittaa tämän ottelun. Joukkue jäi avausotteluissa maaleitta Ranskaa vastaan, mutta tänään verkot saattavat heilua Etelä-Afrikan maalilla. Kyllä tuota Uruguayn suoraa voittoa kertoimella 2,05 kehtaa kokeilla.

Kohde 29: 2, 2,05 Etelä-Afrikka - UruguayKohde 30: 2, 1,25 Etelä-Afrikka - Uruguay (+1)

Peliaika päättyy klo 21:25.