Keskiviikon alkuillan otteluissa ratkotaan C-lohkon jatkoon menijät, kun Slovenia kohtaa Englannin ja USA saa vastaansa Algerian. Loppuillan otteluissa ratkeaa D-lohko, kun Ghana pelaa Saksaa vastaan ja Australia kohtaa Serbian.

Slovenian ja Englannin pelistä ei panosta puutu. Englanti tarvitsee jatkopaikkaan kolme pistettä. Slovenian jatkopaikka varmistuisi tasapelilläkin. Ottelusta tulee varmasti Slovenian puolustustaistelu Englannin painaessa lujaa päälle. Slovenia puolustaa joukkueena kurinalaisesti ja vastaiskuissa piileekin joukkueen mahdollisuus. Englannilla on kasassa turnauksen TOP5-materiaali ja se on selvä ennakkosuosikki ottelussa. Peli ei kuitenkaan ole loksahtanut kohdalleen ja etenkin hyökkäyspeli on ollut tehotonta. Jos Englanti ei saa avausmaalia ajoissa voi peli mennä totaalisen lukkoon. Luotetaan Slovenian puolustussumppuun ja kokeillaan vähämaalista ottelua. Kohteessa 10 haetaan ohipeli aikaisesta avausmaalista.

Kohde 7: 1, 1,70 Slovenia - Englanti, 1=alle 3, X=3, 2=yli 3 maaliaKohde 10: X=3,25 / 2=4,25 Slovenia - Englanti, Avausmaalin syntyaika, 1=1-30min, X=31-60min, 2=61-90min/Ei maalia

Peliaika päättyy klo 16:55.

USA ja Algeria kohtaavat iltapäivän toisessa ottelussa. Molemmilla joukkueilla on edelleen mahdollisuus jatkopeleihin. Algeria tarvitsee ottelusta täydet kolme pistettä, mutta USA:lle riittää myös tasapeli, jos Slovenia voittaa Englannin. USA on joukkueista laadukkaampi ja se lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa maaottelussa. Sloveniaa vastaan USA oli jo kaksi maalia perässä, mutta sen onnistui nousta tasoihin ja se nosti varmasti joukkueen itseluottamusta. USA ei varmasti halua jättää mitään sattuman varaan, vaan ottaa ottelusta täydet kolme pistettä ja varmistaa jatkopaikan. Algeria ei voi tässä ottelussa pelkästään puolustaa, sillä tasapeli ei riitä sille. Nyt sen peli on varmasti avoimempaa kuin Englanti-ottelussa ja USA:lle avautuu varmasti maalipaikkoja. Mihinkään maalijuhliin emme kuitenkaan usko ja kokeillaan Slovenia - Englanti ottelun tapaan vähämaalista peliä.

Kohde 15: 1, 1,70 USA - Algeria, 1=alle 3, X=3, 2=yli 3 maalia

Peliaika päättyy klo 16:55.

Ghanan ja Saksan iltapelistä ei ainakaan panosta puutu. Saksa voi varmistaa jatkopaikkansa vain voitolla, mutta Ghanalle riittäisi myös tasapeli. Lohkon kaikilla joukkueilla on periaatteessa vielä mahdollisuudet jatkoon, mutta todennäköisimmät jatkoonmenijät löytyvät joukkueista Saksa, Ghana ja Serbia. Ghanalla on ollut suuria vaikeuksia maalinteossa. Joukkue lähtee ensisijaisesti taistelemaan tasapeliä. Saksa sen sijaan tarvitsee jatkopaikkaan kolme pistettä ja vyöry Ghanan maalilla tulee olemaan kova. Luotto saksalaisten jatkopaikkaan on kova ja lähestytään kohdetta Saksan menestyksen kautta.

Kohde 43: 2, 1,50 Ghana - SaksaKohde 49: 2, 1,45 Ghana - Saksa, Avausmaali, 1=Ghana, X=Ei maalia, 2=Saksa

Peliaika päättyy klo 21:25.

Australia ja Serbia kohtaavat päivän toisessa D-lohkon kamppailussa. Tästäkään ottelusta ei panosta puutu, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä. Australia tarvii ottelusta voiton ottaakseen jatkopaikan. Serbialle saattaa riittää tasapeli, mutta se vaatisi Ghanan voittoa Saksasta. Kolme pistettä varmistaisi Serbian jatkopaikan. Joukkue on Australiaa laadukkaampi ja se lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Australialla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet venyä tasapeliin. Pelataan kohde vähämaalisen tasapelin kautta.

Kohde 51: X, 3,80 Australia - SerbiaKohde 55: 1, 1,55 Australia - Serbia, 1=alle 3, X=3, 2=yli 3 maalia