E-lohkon kärkipaikkoja hallussaan pitävät Hollanti ja Japani kohtaavat lauantain ensimmäisessä ottelussa.

Hollanti aloitti turnauksen vakuuttavalla 2-0 -voitolla Tanskasta. Japani puolestaan kaatoi vaisun Kamerunin avausottelussaan 1-0. Hollanti voidaan nostaa jopa yhdeksi kisojen mestarisuosikiksi. Se voitti kaikki karsinta- ja harjoitusottelunsa ennen turnausta ja se lähtee tähänkin otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Hollanti tulee pitämään palloa enemmän ja Japani keskittyy varjelemaan omaa maaliaan. Japani on kuitenkin terävä vastaiskujoukkue ja sen hyökkäyksestä löytyy ratkaisuvoimaa. Hollannin suorasta voitosta tarjottu kerroin ei yllä pelikelpoiseksi, mutta poimitaan muutama erikoiskohde mukaan.

Kohde 11: 1, 1,80 Hollanti - Japani, 1. puoliaikaKohde 13: 1, 1,25 Hollanti - Japani, Avausmaali, 1=Hollanti, X=Ei maalia, 2=Japani

Peliaika päättyy klo 14:25.

Päivän parhaat pelikohteet löytyvät iltapäiväottelusta, jossa kohtaavat Ghana ja Australia. Ghana voitti avausottelussaan kivikovan Serbian 1-0. Ottelu oli varsin tasainen ja kyseessä ei ollut mikään puolustusvoitto. Saksa puolestaan jyräsi Australian tylysti 4-0. Itseluottamus mureni varmasti monelta aussipelurilta. Lisäksi Tim Cahill sai punaisen kortin ja on poissa tästä ottelusta. Myös keskikentän moottori Vinnie Grella huilaa loukkaantumisen takia. Ghana on joukkueista selvästi laadukkaampi ja selvä ennakkosuosikki illan otteluun. Isäntien voitosta tarjotut kertoimet mukaan peleihin. Myös avausmaalista ja puoliaikavoitosta tarjotut kertoimet ovat hyviä pelikohteita.

Kohde 29: 1, 1,75 Ghana - AustraliaKohde 30: 1, 3,20 Ghana - Australia (+1)Kohde 34: 1, 2,45 Ghana - Australia, 1. puoliaikaKohde 35: 1, 1,65 Ghana - Australia, Avausmaali, 1=Ghana, X=Ei maalia, 2=Australia

Iltaottelussa kohtaavat Kamerun ja Tanska. Molemmat joukkueet hävisivät turnauksen avausottelunsa ja jatkopaikan kannalta voitto olis molemmille elintärkeä. Kamerunin leirissä on kuohunut rajusti avausottelun jälkeen. Pelaajat ilmaisivat lehdistölle tyytymättömyytensä valmentajan peluutukseen. Eripuraa on siis ilmassa ja se ei ole koskaan eduksi. Pahimmillaan se romuttaa koko joukkuehengen ja peli menee pipariksi. Joukkueet ovat materiaaliltaan hyvin saman tasoisia. Tanska on hyvän joukkuepelinsä takia hienoinen ennakkosuosikki ottelussa. Tanskan suorasta voitosta tarjottu kerroin ansaitsee pelikokeilun. Jos Tanska saa ottelun avausmaalin, voi Kamerunin peli seota entisestään huonon joukkuehengen takia ja Tanskan kahden maalin voitosta tarjottu kerroin kannattaa myös huomioida.

Kohde 52: 2, 2,40 Kamerun - TanskaKohde 54: 2, 4,80 Kamerun (+1) - Tanska