MM-kisat jatkuvat maanantaina kolmen ottelun voimin. Maanantain ottelut ovat Hollanti - Tanska, Japani - Kamerun ja Italia - Paraguay.

Hollanti avaa kisansa maanantaina ottelulla Tanskaa vastaan. Hollannilla on kasassa erittäin vahva ja nimekäs ryhmä. Joukkue on E-lohkon suurin voittajasuosikki. Arjen Robben ei ehtinyt kuntoutua avausotteluun, mutta materiaalia oranssipaidoilla riittää. Hollannin harjoitusottelut ennen kisoja menivät loistavasti ja joukkueelta on lupa odottaa menestystä. Harjoitusotteluissa kaatui Meksiko 2-1, Ghana 4-1 ja Unkari peräti 6-1. Ykköspyssy Robin Van Persie oli noissa otteluissa hyvässä vireessä iskien neljä osumaa. Tanska voitti kolmesta harjoitusottelustaan ainoastaan yhden, kun se kaatoi Senegalin 1-0. Tappiot tulivat Etelä-Afrikkaa (0-1) ja Australiaa (0-1) vastaan.

Hollannin suorasta voitosta tarjottu kerroin on hyvä tukipilari maanantain peleihin.

Kohde 1: 1, 1,55 Hollanti - Tanska. Peliaika päättyy klo 14:25.

Japani ja Kamerun kohtaavat maanantain iltapäiväottelussa. Kummankaan joukkueen peli ei ollut uomissaan kisoja edeltävissä harjoitusotteluissa, mutta Kamerun lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Kamerun ei voittanut neljästä harjoitusottelusta ainuttakaan. Tappiot tulivat Portugalia ja Serbiaa vastaan. Georgiaa ja Slovakiaa vastaan Kamerun pelasi tasan. Japani puolestaan hävisi kaikki neljä harjoitusotteluaan ja joukkue onnistui ainoastaan kertaalleen maalinteossa noissa otteluissa. Kamerun on joukkueista laadukkaampi ja sen voitosta tarjottu kerroin on hyvä pelikokeilu.

Kohde 8: 2, 2,05 Japani - Kamerun. Peliaika päättyy klo 16:55.

Maanantain iltaottelussa kohtaavat hallitseva maailmanmestari Italia ja Paraguay. Italiaa on kritisoitu paljon ennen kisoja. Täälläkään ei usko riitä Italian menestykseen näissä kisoissa. Joukkueesta löytyy tukku maailmanmestaruuden voittaneita pelaajia ja suurin voittamisen kiima on varmasti poissa. Myös Italian harjoitusottelut ennen kisoja eivät anna aihetta odottaa suurta menestystä. Paraguaylla on kasassa erittäin mielenkiintoinen ryhmä ja joukkuetta voidaan pitää mahdollisena mustana hevosena. Hyökkäyksestä löytyy rutkasti tulivoimaa (Roque Santa Cruz, Nelson Valdes, Lucas Barrios ja Oscar Cardozo) ja joukkue tunnetaan myös tiiviistä puolustuspelistä. Kahden hyvin puolustavan joukkueen kohdatessa on lupa odottaa vähämaalista ja tasaista ottelua.

Kohde 22: X, 3,10 Italia - Paraguay. Peliaika päättyy klo 21:25.