Toinen kisaviikko alkaa tuttuun tapaan kolmella ottelulla. Päivän käynnistävät Portugali ja Pohjois-Korea. Päivän toisessa ottelussa Sveitsi kohtaa Chilen ja iltaotteluna on Espanja - Honduras.

Portugali kohtaa maanantain ensimmäisessä ottelussa Pohjois-Korean. Portugali tarvitsee ottelusta kolme pistettä, jotta sen jatkohaaveet säilyisivät hyvinä. Viimeisessä ottelussa Cristiano Ronaldon tähdittämä miehistö kohtaa Brasilian ja siitä ottelusta pisteet voivat olla tiukassa. Pohjois-Korea kohtasi avausottelussaan Brasilian, jolle se hävisi 2-1. P-Korea piti onnistui pitämään Brasilian nollilla koko ensimmäisen puoliajan ja se antaa varmasti uskoa tähän otteluun. Portugali ei ole Brasilian veroinen ryhmä. Pohjois-Korea ottelua tuskin pystyy voittamaan, mutta se saattaa pystyä taistelemaan mukana vähän aikaa, kuten Brasiliaa vastaan.

Kohde 9: X, 2,20 Portugali - Pohjois-Korea, 1. puoliaikaKohde 11: X, 3,00 Portugali - Pohjois-Korea, Avausmaalin syntyaika, 1=1-30min, X=31-60min, 2=61-90min/Ei maalia

Päivän toisessa ottelussa Sveitsi kohtaa Chilen. Sveitsi järjesti turnauksen ensimmäisen jättiyllätyksen kaatamalla avausottelussa Espanjan 1-0. Chile voitti avauspelissään Hondurasin maalein 1-0. Molemmilla joukkueilla on kasassa kolme pistettä ja voitto tästä ottelusta nostaisi molemmat todella lähelle jatkopaikkaa. Sveitsi koki Espanja-ottelussa takaiskun, kun joukkueen luottopuolustaja Philippe Senderos loukkaantui. Sveitsi voi jatkaa Espanja-ottelusta tuttua linjaa. Vastustaja saa hyökätä ja pitää palloa, ja sveitsiläiset kyttäävät vastaiskuja. Chile pelaa erittäin hyökkäävää jalkapalloa ja Sveitsille syntyy varmasti paikkoja vastaiskuista. Tasainen ottelu luvassa, joka voi kääntyä kummalle tahansa.

Kohde 15: 2, 1,50 Chile - Sveitsi, 1=alle 1,5, 2=yli 1,5 maalia

Avausottelussaan shokkitappion Sveitsille kärsinyt Espanja lähtee ennalta selvästi heikomman Hondurasin kimppuun maanantain iltaottelussa. Espanja on pakkovoiton edessä, mikäli se mielii jatkopeleihin. Honduras hävisi avausottelunsa Chilelle vaisun esityksen jälkeen 1-0. Hondurasilla ei ollut yhtään maalipaikkaa tuossa ottelussa. Linja tulee hyvin todennäköisesti jatkumaan samana myös Espanjaa vastaan. Tasero on valtava espanjalaisten hyväksi. Jos Espanja on saanut nollattua avausottelun tappion ja saa pelinsä kulkemaan, voi luvassa olla rumat lukemat.

Kohde 28: 1, 1,06 Espanja - HondurasKohde 29: 1, 2,10 Espanja - Honduras (+2)Kohde 30: 2, 1,15 Espanja - Honduras, 1=alle 1,5, 2=yli 1,5 maaliaKohde 33: 1, 1,15 Espanja - Honduras, Avausmaali, 1=Espanja, X=Ei maalia, 2=Honduras