Perjantaina on tuttuun tapaan luvassa kolme MM-ottelua. Viikonlopun avaavat ottelut ovat Saksa - Serbia, Slovenia - USA ja Englanti - Algeria.

Perjantain ensimmäisessä ottelussa kisojen tehokkainta ja positiivisinta peliä avauskierroksella esittänyt Saksa kohtaa Serbian. Serbia hävisi ensimmäisen ottelunsa Ghanalle 0-1. Tulosta voidaan pitää jopa hienoisena yllätyksenä, sillä Serbian piti olla Saksan jälkeen lohkon toiseksi kovin joukkue. Joukkue ei onnistunut Ghanaa vastaan luomaan maalipaikkoja ja vetoja maalia kohti kertyi ottelussa vain kaksi. Tuolla laukaisumäärällä ei otteluita voiteta. Serbian on pakko saada tästä ottelusta vähintään piste, mikäli se mielii jatkopeleihin mukaan. Vastus ei kuitenkaan ole helpoimmasta päästä, sillä Saksa osoitti vahvuutensa avausottelussa kaatamalla Australian 4-0. Australia-ottelu ei kuitenkaan ollut millään tasolla mikään huippumittari Saksalle, sillä Australia ei kuulu jalkapallomaiden eliittiin. Lisäksi täytyy muistaa, että saksalaiset pelasivat yhden miehen ylivoimalla yli puoli tuntia ja maaliverkko heilui sinä aikana kahdesti. Siitä huolimatta saksa on joukkueista laadukkaampi ja se osoitti avauskierroksella, että sillä on potentiaalia jopa mestaruuteen saakka. Lisäksi se on kestomenestyjä MM-kisoissa ja se häviää hyvin harvoin tärkeitä otteluitaan. Kohteesta löytyy muutama mielenkiintoinen pelikokeilu. Saksan suora voitto kertoimella 1,55 on hyvä runkomerkki päivän peleihin.

Kohde 69: 1, 1,55 Saksa - SerbiaKohde 74: 1, 2,10 Saksa - Serbia, 1. puoliaika

Slovenia ja USA kohtaavat perjantain alkuillan kamppailussa. Kummankin joukkueen avauskierros meni nappiin. Slovenia voitti Algerian ja USA nipisti pisteen Englannilta.  Jatkopaikan kannalta tämän ottelun voittaminen olisi molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä. Sloveniaa ennakoitiin ennen kisoje kisojen heittopussiksi. Algeria ei tietysti ole paras mittari vastuksena, mutta tärkeä voitto ja kolme pistettä oli hyvä suoritus slovenialaisilta. USA on joukkueista laadukkaampi ja se lähteekin otteluun ennakkosuosikkina. USA on Englannin ohella toinen suosikki lohkon jatkoonmenijäksi. Kumpikaan joukkue ei haluta tätä ottelua hävitä ja luvassa voi olla vähämaalinen ja tasainen ottelu. Kohde 81: 1, 1,55 Slovenia - USA, 1=alle 3, X=3, 2=yli 3 maaliaKohde 82: X, 2,10 Slovenia - USA, 1. puoliaika

Myös kohde 84 on syytä huomioida pelejä rakennettaessa.

Kohde 84. Slovenia - USA, Avausmaalin syntyaika, 1=1-30min, X=31-60min, 2=61-90min/Ei maalia. Kertoimet: 1= 1,85, 2=3,10 3=3,80. Tummennetut kertoimet ovat pelikelpoisia ja ohipeli merkistä yksi on hyvä ja osuva pelivalinta.

Perjantain iltaottelussa kohtaavat Englanti ja Algeria. Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä ja olisi jättiyllätys mikäli Algeria venyisi edes pisteille. Englannilla on varmasti kovat näyttöhalut USA-tasapelin jälkeen ja jos joukkue saa aikaisen avausmaalin aikaiseksi, voi jälki olla rumaa. Toivotaan ketsuppipullon aukeavan ja pelataan kohteet Englannin kautta.

Kohde 92: 1, 1,20 Englanti - AlgeriaKohde 94: 2, 1,25 Englanti - Algeria, 1=alle 1,5, 2=yli 1,5 maaliaKohde 96: 1, 1,60 Englanti - Algeria, 1. puoliaika