Sunnuntaina ohjelmassa on tuttuun tapaan kolme ottelua. Vihjaajan loistavien unenlahjojen takia päivän ensimmäinen MM-kohde jätetään rauhaan.

Päivän toisessa ottelussa Italia hakee ryhtiliikettä Uutta-Seelantia vastaan. Italia on joukkueista selvästi laadukkaampi ja se on ottelun selvä ennakkosuosikki. Italialla on kovat paineet kerätä pisteitä vaisun avausottelun jälkeen, jossa se joutui tyytymään pistejakoon Paraguayn kanssa. Italian pelaavasta maalivahdista ei ole vihjeen tekohetkellä tietoa. Gianluigi Buffon loukkasi selkänsä avausottelussa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Uusi-Seelanti loi avausottelussaan Slovakiaa vastaan yhden maalipaikan ja teki maalin. Italiaa vastaan tuo yksikin paikka voi jäädä syntymättä. Jos Italia saa aikaisen avausmaalin, voi luvassa olla rumat lukemat.

Kohde 13: 1, 1,15 Italia - Uusi-SeelantiKohde 14: X, 3,70 Italia - Uusi-Seelanti (+2)Kohde 17: 1, 1,65 Italia - Uusi-Seelanti, 1. puoliaika

Peliaika päättyy klo 16:55.

Sunnuntain helmenä on iltaottelu, jossa kohtaavat Brasilia ja Norsunluurannikko. Brasilia kaatoi avausottelussaan Pohjois-Korean 2-1. Ottelu ei ollut mikään läpihuuto Brasilialle, sillä ottelu ratkesi vasta toisella puoliajalla. Norsunluurannikko puolestaan tasasi avausottelussa pisteet Portugalin kanssa. Joukkue pelasi hyvää jalkapalloa ja ottelun jälkimmäisellä puoliskolla se sai hyvin painetta Portugalin maalille. Didier Drogba tuli ottelussa kentälle 66. minuutilla ja tänään hänen uskotaan pelaavan jopa täydet minuutit. Brasilia tulee varmasti pitämään ottelussa enemmän palloa. Se sopii Norsunluurannikolle, jolla on erittäin hyvin organisoitu puolustus Kolo Touren johdolla. Vastaiskut lähtevät erittäin nopeasti ja ne päättyvät lähes aina vaarallisiin tilanteisiin. Brasilia on aina Brasilia, mutta ei Norsunluurannikko tässä ottelussa täysin aseeton ole.

Kohde 53: X, 1,95 Brasilia - Norsunluurann., 1. puoliaikaKohde 55: 2, 4,05 Brasilia - Norsunluurann., Avausmaalin syntyaika, 1=1-30min, X=31-60min, 2=61-90min/Ei maalia

Peliaika päättyy klo 21:25.