MM-kisat jatkuvat tiistaina tuttuun tapaan kolmella ottelulla. Tiistaina vuorossa on F-lohkon ottelu Uusi-Seelanti - Slovakia sekä G-lohkon ottelut Norsunluurannikko - Portugali ja Brasilia - Pohjois-Korea.

Tiistain ensimmäisessä päiväottelussa kohtaavat Uusi-Seelanti ja Slovakia. Kummallekkin joukkueelle voitto olisi todella tärkeä, sillä lohkon suurimmat ennakkosuosikit, Italia ja Paraguay pelasivat eilen tasapelin. Uusi-Seelanti on historiansa toista kertaa kisoissa, mutta pistetili jäi 1982 Espanjan kisoissa avaamatta. Slovakia on joukkueista selvästi laadukkaampi vaikka se on kisaensikertalainen. Se voitti oman karsintalohkonsa ja kaatoi siellä muun muassa Slovenian, Tshekin ja Puolan. Taitoa ja osaamista löytyy. Uusi-Seelanti puolustaa kuitenkin erittäin kurinalaisesti ja mitään murskajaisia tuskin on luvassa. Alle kolmesta maalista tarjottu kerroin on paras valinta tähän pelikohteeseen.

Kohde 37: 1, 1,85 Uusi-Seelanti - Slovakia, 1=alle 3, X=3, 2=yli 3 maalia. Peliaika päättyy klo 14:25.

Tiistain helmi on Norsunluurannikon ja Portugalin kohtaaminen. Ottelu on erityisen tärkeä, koska kyseinen G-lohko on ns. ”kuoleman lohko”. Brasilia on lähes varma jatkoonmenijä ja toinen näistä kovista maista joutuu todennäköisesti laulukuoroon alkulohkon jälkeen. Palvelimen epävakauden takia tämän vihjeen julkistaminen myöhästyi, mutta asian hyvä puoli oli se, että Didier Drogban pelaaminen varmistui sillä välin. Se parantaa "Norsujen" mahdollisuuksia merkittävästi. Veikkaus on arvioinut Portugalin kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi. Täytyy kuitenkin muistaa, että Norsunluurannikko pelaa kotimanterellaan. Portugalin joukkueen karsinnat eivät menneet parhaalla mahdollisella tavalla. Myös Nanin poisjäänti heikentää joukkuetta. Drogban pelaamisen myötä puntit tasoittuivat entisestään ja parhaat pelivalinnat löytyvät tasapelistä ja kotijoukkueen menestyksestä. Suora kotivoitto kertoimella 3,55 on myös ylikerroin, mutta käytetään vihjeissä osuvampaa tasoituskohdetta.

Kohde 41: X, 3,15 Norsunluurann. - Portugali. Peliaika päättyy klo 16:55.

Kohde 43: 1, 1,65 Norsunluurann. (+1) - Portugali. Peliaika päättyy klo 16:55.

Tiistain päättävä iltapeli on ennakkokaavailuissa lopputuloksen kannalta helpoin kohde. Puolustuspelaamiseen erikoistunut Pohjois-Korea jäänee jalkoihin, kun Brasilia ottaa pakolliset kolme pistettä avausottelustaan. Suorasta voitosta tarjottu kerroin 1,06 ei kuitenkaan yllä pelikelpoiseksi. Pohjois-Korea pelaa harvoin nähdyllä viiden miehen puolustuslinjalla. Karsinnoissa sen verkkoon tehtiin vain seitsemän maalia, mutta nyt vastassa on yksi maailman parhaista hyökkäyskalustoista. P-Korea tuskin tekee ottelussa maaliakaan. Se saattaa kuitenkin pystyä pitämään brasilialaiset nollilla ensimmäisen puolen tunnin ajan.

Kohde 62: X, 3,40 Brasilia - P-Korea, Avausmaalin syntyaika, 1=1-30min, X=31-60min, 2=61-90min/Ei maalia. Peliaika päättyy klo 21:25.