Tiistaina tahti MM-kisoissa kiihtyy ja luvassa on neljä peliä per päivä. Tiistaina tulessa ovat Meksiko - Uruguay, Ranska - Etelä-Afrikka, Nigeria - Etelä-Korea ja Argentiina - Kreikka.

Meksiko - Uruguay kohtaavat tiistain toisessa iltapäiväottelussa. Ottelun tasapeli tietäisi Ranskalle ja Etelä-Afrikalle varmaa putoamista. Veikkaus on reagoinut tilanteeseen rajusti ja kertoimet otteluun ovat 4,00 - 1,65 - 4,05. Kaikki avausmaalin syntyaika yms. veikkaukset on suljettu. Meksiko kaatoi edellisessä ottelussaan kriisijoukkue Ranskan 2-0. Uruguay puolestaan jyräsi isäntämaa Etelä-Afrikan 3-0. Molemmilta joukkueilta löytyy rutkasti tulivoimaa hyökkäyksestä. Jos Meksikon ja Uruguayn välinen kamppailu ei pääty tasan, menee voittaja luonnollisesti jatkoon. Tällöin Ranska olisi silti maksimissaan tasapisteissä hävinneen maan kanssa, ja maaliero ratkaisisi toisen jatkopaikan. Ranskan täytyisi kuitenkin kaataa Etelä-Afrikka toisessa ottelussa runsasmaalisesti. Kriisijoukkueelta tämä tuskin onnistuu. Molempien maiden suorasta voitosta tarjotut kertoimet ovat luonnollisesti kohteen parhaita pelivalintoja, mutta jätetään kohde kokonaan pelaamatta.

Kisoissa toistaiseksi rajusti flopannut Ranska kohtaa Etelä-Afrikan A-lohkon päätösottelussa. On erittäin todennäköistä, että molempien joukkueiden turnaus päättyy tähän otteluun. Isäntämaa Etelä-Afrikka haluaa varmasti näyttää, että joukkue pärjää myös "isoja" maita vastaan. Ranskan joukkueen sekava tilanne tiedetään ja joukkueen motivaatio voi olla hukassa. Veikkaus on arvioinut Ranskan suosikin asemaan. Toki joukkue on materiaaliltaan isäntiä parempi, mutta kotiyleisön pauhu ja motivaatiotekijät tasoittavat puntteja. Kokeillaan Etelä-Afrikkaa tasoituksella ja muutamalla erikoiskohteella.

Kohde 51: 2, 1,55 Ranska - Etelä-Afrikka (+1)Kohde 55: 2, 3,80 Ranska - Etelä-Afrikka, 1. puoliaikaKohde 56: 2, 2,25 Ranska - Etelä-Afrikka, Avausmaali, 1=Ranska, X=Ei maalia, 2=Etelä-Afrikka

Peliaika päättyy klo 16:55.

Nigeria - Etelä-Korea kohtaavat illan toisessa ottelussa. Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus edetä vielä jatkoon. Nigerian jatkopaikka kuitenkin vaatisi, että Argentiina voittaisi viimeisen ottelunsa ja Nigeria kaataisi Etelä-Korean niin suurinumeroisesti, että sen maaliero olisi lohkon toiseksi paras. Etelä-Korea puolestaan nousisi Nigeria-voitolla kuuteen pisteeseen. Tämä ei kuitenkaan vielä varmistaisi jatkopaikkaa, sillä jos Kreikka voittaa Argentiinan illan toisessa ottelussa, olisi kolme joukkuetta tasapisteissä ja maaliero ratkaisisi. Luotetaan kuitenkin siihen, että Argentiina kaataa Kreikan. Silloin Etelä-Korealle riittää pistekin jatkopaikkaan. E-Korean peli on ollut turnauksessa huomattavasti paremmalla mallilla kuin Nigerian. Nigeria lähtee varmasti hyökkäämään ja se avaa paikkoja myös Etelä-Korealle. Pelataan kohde korealaisten kautta.

Kohde 69: 2, 2,40 Nigeria - Etelä-KoreaKohde 70: 2, 1,35 Nigeria - Etelä-Korea (+1)Kohde 75: 2, 1,95 Nigeria - Etelä-Korea, Avausmaali, 1=Nigeria, X=Ei maalia, 2=Etelä-Korea

Peliaika päättyy klo 21:25.

Kreikka ja Agentiina kamppailevat voitosta illan toisessa ottelussa. Argentiina on selvä ennakkosuosikki otteluun. Maradona tiedotti maanantaina, että kokoonpanossa saatetaan nähdä muutoksia. Sergio Aguero ja Diego Milito saatetaan päästää tositoimiin tänä iltana. Molemmilta löytyy varmasti maalinälkää ja Kreikan puolustuksella tulee pitämään kiirettä. Argentiina haluaa varmasti voittaa ottelun ja varmistaa jatkopaikan puhtaalla pelillä. Argentiinan menestyksestä tarjotut kertoimet ovat päivän parasta antia. Argentiinan kahden maalin voitosta tarjottu kerroin on päivän helmi.

Kohde 77: 2, 1,60 Kreikka - ArgentiinaKohde 78: 2, 2,80 Kreikka (+1) - ArgentiinaKohde 81: 2, 2,15 Kreikka - Argentiina, 1. puoliaikaKohde 82: 2, 1,50 Kreikka - Argentiina, Avausmaali, 1=Kreikka, X=Ei maalia, 2=Argentiina

Peliaika päättyy klo 21:25.