Torstaina ratkeavat F -ja E-lohkojen jatkoonmenijät. Alkuillan otteluissa kohtaavat Slovakia ja Italia sekä Paraguay ja Uusi-Seelanti. Myöhäisillan kamppailussa vastakkain asettuvat jatkopaikasta taistelevat Tanska ja Japani sekä Kamerun ja Hollanti.

Uusi-Seelanti on ollut yksi kisojen yllätysjoukkueista. Heittopussiksi ennakoitu "All Whites" on taistellut kaksi tasapeliä Italiaa ja Slovakiaa vastaan ja mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat yhä olemassa. Se vaatisi tosin Paraguayn kukistamista. Paraguay lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Uusi-Seelanti on jo osoittanut, että sille sopii altavastaajan asema. Paraguay saavuttaisi Uusi-Seelanti -voitolla lohkovoiton ja pääsyn jatkopeleihin. Paraguay on ollut läpi turnauksen vahva ja etenkin Slovakiaa vastaan se oli lähes suvereeni. Slovakia sai ottelussa ainoastaan yhden vedon kohti Paraguayn maalia. Paraguaylle riittää tasapeli jatkopeleihin pääsyyn. Se tuskin kuitenkaan lähtee varmistelemaan tasapeliä.

Kohde 65: 1, 1,65 Paraguay - Uusi-Seelanti, 1=alle 3, X=3, 2=yli 3 maalia

Peliaika päättyy klo 16:55.

Hallitseva maailmanmestari Italia on tiukan paikan edessä. Se tarvitsee Slovakia-ottelusta täydet pisteet varmistaakseen jatkopaikan. Slovakialle ei välttämättä riitä edes voitto, jos Uusi-Seelanti voittaa Paraguayn samaan aikaan pelattavassa kamppailussa. Italia saa Slovakia-otteluun mukaan Andrea Pirlon ja se tuo rutkasti lisää variaatioita Italian hyökkäykseen. Slovakia ei ole vakuuttanut tässä turnauksessa ja luotetaan siihen, että alavireinen meno jatkuu. Pelataan kohde Italian menestyksen kautta.

Kohde 69: 2, 1,50 Slovakia - ItaliaKohde 74: 2, 1,45 Slovakia - Italia, Avausmaali, 1=Slovakia, X=Ei maalia, 2=Italia

Peliaika päättyy klo 16:55.

Tanska ja Japani taistelevat E-lohkon toisesta jatkopaikasta. Hollanti on ainoana varmistanut jatkopaikkansa E-lohkossa. Molemmilla joukkueilla on kasassa kolme pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelusta. Japanin maaliero on pykälän parempi ja sillä on pieni etulyöntiasema otteluun. Japanille riittää jatkopaikkaan tasapeli ja sitä se lähtee ensisijaisesti tavoittelemaan. Tanska tarvitsee ottelusta voiton. Tanska on joukkueista hieman laadukkaampi ja se lähtee varmasti ottelun alkuminuuteista lähtien vyöryttämään kohti Japanin maalia. Jos Tanska onnistuu siirtymään ottelussa johtoon, on Japani takaa-ajajan asemassa. Maaleja on siis lupa odottaa. Veikkaus on arvioinut ottelun vähämaaliseksi ja parhaat pelivalinnat löytyvät maalivedoista.

Kohde 79: 2, 1,45 Tanska - Japani, 1=alle 1,5, 2=yli 1,5 maalia

Peliaika päättyy klo 21:25.

Toisena iltaottelun on Kamerun - Hollanti, joka on käytännössä merkityksetön molemmille joukkueille. Hollannille riittää lohkovoittoon tasapelikin. Kamerun puolestaan pelaa enää kunniasta ja joukkue haluaa varmasti päättää kisat tyylillä. Hollanti on joukkueista selvästi laadukkaampi ja se lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Hollanti saattaa kierrättää kokoonpanoaan tässä ottelussa ja esimerkiksi Arjen Robben, Ryan Babel ja Klaas-Jan Huntelaar saatetaan nähdä tositoimissa. Veikkaus on polkenut kertoimet lähes suohon ja ainoa kohtalainen pelivalinta tähän kohteeseen on tasapeli, joka ei olisi katastrofi kummallekkaan joukkueelle.

Kohde 84: X, 3,50 Kamerun - Hollanti

Peliaika päättyy klo 21:25.

MM-vihjeet siirtyvät torstain otteluiden myötä juhannustauolle ja seuraava vihje näkee päivänvalon maanantain otteluihin. Hyvää juhannusta kaikille!