Ari Moilanen oli jälleen liekeissä Vermon illassa. Hän ohjasti kolme T65-voittoa. Ensimmäinen niistä tuli heti avauskohteessa suursuosikki Aga Khan Bokon rattailla. Moilanen pääsi ajokillaan ensimmäisellä takasuoralla kärkipaikalle, eikä oriin tarvinut Akun mukaan pistää lopussa lähellekään parastaan. Fiery Sid ja Cecilia Duo pysyivät hyvin suosikin kyydissä kovassa lopetuksessa. Aga Khan Bokon jatkosta ei ole vielä tietoa.

 

Toisen voiton Moilanen ohjasti kolmannessa kohteessa ajokkinaan Euro-Turo. Ruuna kesti keulasta reipas avaus huomioiden hyvin perille, vaikka kovan juoksun laukan jälkeen ja sitten kuolemanpaikalle edennyt Pikkukahveli pysyi hyvin tuntumassa. Moilanen ei ollut huolestunut kovasta avauksesta ja hevonen oli tänään ollut muutenkin paremman tuntuinen. Hexan Lexa jäi johtavan taakse täysin pussiin ja se voittaa pian jossain. Tuikero ei myöskään saanut lopussa kiritilaa toiselta radalta. Härmän Aurora teki kovan lopetuksen, tamma laukkasi lähdössä.

 

Hattutempun Ari Moilaselle toi päätöskohteessa nappijuoksun johtavan takana saanut Enjoyment. Kiritilat aukesivat maalisuoran alkupuolella ja hevonen leiskautti helposti ykköseksi ohi keulassa juosseen Cyrus Duon, joka tuli lopussa vielä Di Lucan ohittamaksi. Enjoyment oli ollut alussa hätäinen, eikä Moilanen pystynyt päästämään hevosta vauhtiin. Lopussa epävarmuutta ei enää ollut.

 

Toisen kohteen voittaja Goldshoe Rolei sai myös hyvän juoksun sisäradalla neljäntenä. Kiritilat aukesivat viimeisessä kaarteessa kuin lahjana, kun Clumbumble laukkasi sen ulkopuolelta. Ohjastaja Hannu Torvinen kertoi hevosen olleen välillä hieman laiska, mutta tsemppasi lopussa hienosti. Redrock Hood jäi johtavan taakse todella hyvävoimaisen näköisenä pussiin. Kari Rosimo taiteili Dream Dresserin hienosti voltin kakkosradalta ravia liikkeelle ja keulapaikalle. Ori piti lopussa Rosimo mukaan varmaan voittoon, eikä hevonen ollut maalissa väsyneen tuntuinen. Suosikki Bluescale joutui taivaltamaan viimeiset 1200 metriä johtavan rinnalla, eikä kyennyt haastamaan voittajaa lopussa, mutta oli kuitenkin hyvä kakkonen. Darth Vader lopetti sisäradalta ulos päästyään viime metrit terävästi.

 

Dee Dee Careliana joutui avamaan viidennessä kohteessa ensimmäisen puolikaan reippaasti kärkipaikalla. Joni-Petteri Irrin ohjastama tamma kesti kuitenkin mailin ryhmässä voittoon. Irrin mukaan tamma on parhaimmillaan mailin matkalla ja uskoo sen pärjäävän tammalähdöissä ainakin hyvin. Silky Smooth tuli johtavan takaa hyvin maaliin asti ja oli toinen. Flickas Fantasia kolmannesta sisältä maalissa kolmas. Citius lopetti ulkoa hyvin vaikka ruunan juoksu meni täysin pieleen.

 

Helmikuun toisen Toto65-kierroksen arvo oli 205,00 euroa.