KalPan ja Bluesin välinen puolivälieräsarja on jo tilanteessa 3-0 kuopiolaisten hyväksi. Kahdessa edellisessä ottelussa espoolaiset eivät ole saaneet tehtyä maalia Mikko Koskisen selän taakse. Keskiviikkona Koskinen ei ole espoolaisten maalinteon tiellä, sillä kuopiolaisten ykkösmaalivahti on pelikiellossa. Moniveikkauksessa arvuutellaan ottelun maalintekijöitä.

Katkaisupelin arvioiminen on aina hankalaa, etenkin kun KalPan maalivahtiosastolla on liikkuvia palasia. Jos Blues saa ottelun alussa horjutettua Toivosen itseluottamusta, on sillä mahdollisuus viedä ottelusarja takaisin Kuopioon. Toisaalta jos Blues ei saa nopeaa maalia aikaiseksi, jyrää KalPa lopulta jälleen selvään voittoon ja välieriin.

Luotamme ennakkosuosikki KalPaan ja rakennamme vihjesysteemimme vierasjoukkueen kautta.

Moniveikkaus 5:

1. Blues 1.erän viim. maali2. KalPa 1.erän viim. maali3. Blues 2.erän viim. maali4. KalPa 2.erän viim. maali5. Blues 3.erän viim. maali6. KalPa 3.erän viim. maali7. Kumpi voittaa ja miten?

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

1: 12 Ei maalia2: 1,2,7,9,123: 4,124: 3,7,125: 1,2,4,7,126: 1,3,7,8,97: 4 KalPa 60min