Tällä kertaa 5-veikkauksessa arvuutellaan jalkapallon europelien avausmaalin tekijöitä. Jaossa on myös 10 000 euron bonus.

1. Man City - Porto avausmaali:

Avaamme pelin kahdella hyvin todennäköisellä avauskokoonpanon kärkimiehellä. Sergio Agüero (15%) ja Mario Balotelli (18%) ovat ennakkokaavailujen mukaan Roberto Mancinin luottomiehet Cityn hyökkäyspäässä, joten he saavat myös meidän luottamuksemme. Cityn aikainen avausmaali saattaisi katkaista Porton selkärangan, sillä tämän jälkeen se tarvitsisi vähintään kolme maalia jatkoon päästäkseen. Uskommekin kotijoukkueen aloittavan ottelun ryminällä.

2. Baselin avausmaali:

Basel on tänään kovassa paikassa, kun vastaan saapuu eurokenttien kestomenestyjä Bayern München. Sveitsiläisten iskunpaikka on kuitenkin nimenomaan kotikentällä, joten luultavasti näemme aktiivisen kotijoukkueen. Ei maalia tai oma maali (43%) - vaihtoehto on pelattu hieman liikaa, mutta otamme sen kuitenkin mukaan. Lisäksi kupongille nostetaan isäntien ykköspyssyt Alexander Frei (17%) ja Marco Streller (12%).

3. Bayern Münchenin avausmaali:

"Super" Mario Gomez on kerännyt melkoisesti peliä (28%), mutta huolimme hänet silti mukaan. Franck Ribery on mielestämme jopa alipelattu 15%-peliosuudellaan. Mukaan otetaan vielä vain yhden pinnan Toni Kroos.

4. Marseillen avausmaali:

Marseillen kohdalla pelijakauma on hieman vinksallaan. Joukkueen ykköstykki Loic Remy on ottelusta sivussa, joten mahdollisuutensa kärjessä saa J.J Ayew. Häntä on pelattu peräti 25%, mikä on aivan liikaa tällä kaudella vain kahdesti osuneelle miehelle. Tästä kohteesta löytyykin lapulle maistuva kaksikko, kun otamme mukaan kuusi maalia tällä kaudella iskeneen Ayewin velipoika Andrewin (13%) ja kokeneen maalinteossakin kunnostautuneen keskikenttämiehen Benoit Cheyroun.

5. Interin avausmaali:

Diego Milito on iskenyt yli kolmanneksen joukkueensa maaleista tällä kaudella ja kelpaa meille helposti 18% pelattuna. Otetaan mukaan myös Wesley Sneijder (17%) sekä vaihtoehto Ei maalia/Oma maali (16%), sillä ranskalaisjoukkueet tunnetaan kurinalaisesta puolustuspelistään.

Urheiluveikkaus.comin vihjerivi:

1: 1,2

2: 1,2,11

3: 1,2,6

4: 1,8

5: 1,2,11

Systeemin hinta: 10,80 euroa