1. Manchester City - Chelsea: Maanantai-iltaan on tarjolla todellinen huippumatsi, kun kaksi Valioliigan kiistattomasti parasta joukkuetta kohtaavat. Kotonaan taivaansiniset ovat niukkoja suosikkeja. Chelsea lähtee Jose Mourinhon johdolla varmasti todella puolustusvoittoisella taktiikalla. Tämä tehnee ottelusta varsin vähämaalisin. Jos kuitenkin City pääsee nopeasti johtoon, voi ottelu repsahtaa runsasmaalisenkin puolelle. Peliprosenttien puolesta parhaat ideat ovat kuitenkin ehdottomasti vähämaalisuudessa. Cityn jääminen maaleitta olisi huippumerkki!

  2. V Guimaraes - CD Nacional: Todella tasainen ylemmän keskikastin kamppailu. Kotietu tekee Guimaraesista vain niukan suosikin. Maaliodotusarvoltaan ottelun on ennemmin alle kuin yli 2,5 maalin kamppailu. Peliprosenttien puolesta molempien nollat ovat loistavia ideoita.

  3. Villareal - Osasuna: Villareal on joukkueista selvästi laadukkaampi ja kotonaan jättisuosikki. Osasuna osaa kuitenkin puolustaa ja pystyy tekemään ottelusta isännille vaikean. Parhaat ideat löytyvät vähämaalisista tuloksista. Varsinkin vieraiden maalittomuus on alustavasti huippumerkki.  

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Man C - Chelsea

Koti

0,1,3

Vieras

0,1,2

2

V Guimaraes - CD Nacional

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

3

Villareal - Osasuna

Koti

1,2,3,4

Vieras

0

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 43,20€