1. Blackburn - Man C:  Cityn materiaalin laajuus alkaa tehdä tehtävänsä! Kun muut seurat kärsivät lukuisista loukkaantumisista ja ailahtelevat brittisarjojen hurjassa otteluruuhkassa, on City pelannut jo 12 ottelua tappiotta. Joukkue on materiaalin puolesta ylivoimainen ja vieraissakin selvä suosikki. Vieraat kuitenkin kierrättävät varmasti kokoonpanoaan ja peliprosenttien puolesta parhaat ideat ovat vähämaalisissa vierasvoitoissa.

  2. Newcastle U - Cardiff C: Cardiffin omistaja Vincent Tan on sekoillut siihen malliin, että itse joukkueen otteet ovat jääneet mediapaitsioon. Edellisestä viidestä ottelusta on tullut vain yksi voitto ja yksi tasapeli, mutta valmentajan vaihdos saattaa piristää joukkuetta. Newcastle on kahden ottelun tappioputkessa, eikä (todella hyvin maksava) vierasvoitto olisi mikään hirveä paukku.

  3. Arsenal - Tottenham: Monivedon kruunaa todellinen helmi: Pohjois-Lontoon derby! Spurs otti upean voiton Uudenvuodenpäivänä Manchester Unitedista vieraissa ja sai tästä varmasti lisää virtaa. Molemmat kärsivät pienistä loukkaantumisista, mutta kotijoukkueen materiaali on hieman laadukkaampi ja Tykkimiehet lähtevät suosikkeina otteluun. Arsenalilla on kuitenkin Mestarien liiga sekä kamppailu Valioliigan mestaruudesta edessään, joten kiinnostus FA-cupia kohtaan on kyseenalaista. Läskiksi joukkue ei varmasti laita suurta derbyä, mutta ei vierasvoitto jättiyllätys olisi. Odotettavissa on luultavasti hieman normaalia runsasmaalisempi kamppailu. Lue myös uusimmat Brittifutiksen uutiset Valioliiga.fi -sivustolta!

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Blackburn - Man C

Koti

0,2

Vieras

1,2,3

2

Newcastle U - Cardiff C

Koti

0,1,3

Vieras

1,2

3

Arsenal - Tottenham

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 64,80€