Amerikkalaisten mielenkiinto vedonlyöntiin on merkittävässä kasvussa uusien lakipykälien myötä, jotka sallivat pelaamisen Nevadan ulkopuolella. 

Super Bowl on eittämättä vuoden suurin urheilutapahtuma monella saraa Yhdysvalloissa ja sen ulkopuolella. Panoksena on amerikkalaisen jalkapalloilun suurin mahdollinen titteli, mutta tapahtuma kokonaisuudessaan jättää itse pelin ajoittain varjoonsa. 

Väliajan esitykset, isojen budjettien mainokset ja muut mainittavan arvoiset meriitit saavat seuraakseen uuden tulokkaan. Tänä vuonna vedonlyönti on esillä isoimmin, kuin koskaan aikaisemmin koko Super Bowlin historian aikana. Kyseessä on ensimmäinen Super Bowl, jossa pelurit voivat asettaa vetoja Nevadan ulkopuolella. 

Uhkapelit laillistettiin hiljattain kahdeksassa eri osavaltiossa ja Nevadan ohella listan jatkeeksi lisättiin Delaware, Mississippi, New Jersey, New Mexico, Pennsylvania, Rhose Island ja Läntinen Virginia. American Gambling Associationin edustaja Bill Miller kertoo, että tuoreen tutkimuksen mukaan vedonlyönnin luvut ovat räjähdymäisessä nousussa. 

– Mielenkiinto laillista ja valvottua vedonlyöntiä kohtaan Yhdysvalloissa ei ole koskaan ollut korkeammalla. Useampi amerikkalainen, kuin koskaan aikaisemmin, tulee asettamaan vedon laillisesti kahdeksassa eri osavaltiossa, kommentoi Miller tiedotteessa ESPN:n mukaan.

AGA:n tutkimuksen mukaan 10 prosenttia USA:n aikuisista on aikeissa laittaa vedot sisään Super Bowlia varten. AGA myös arvioi, että peliin laitetaan likoon yhteensä kuusi miljardia dollaria. Odotuksien mukaan 22,7 miljoonaa Yhdysvaltojen kansalaista aikoo betsata Super Bowlia.