Viikonloppuna nyrkkeillään kullasta, kun WBC-liiton raskaansarjan mestaruus ratkeaa kauan odotetussa uusinnassa. Kehään nousevat mestari Deontay Wilder sekä haastaja Tyson Fury ja ennakkoasetelmien perusteella molemmat hakevat tyrmäystä. 

Viime vuosikymmenen ikimuistoisempien otteluiden joukkoon lukeutuva kohtaaminen saa viikonloppuna vihdoin jatko-osansa. Deontay Wilder ja Tyson Fury eivät päässeet sopuun voittajasta edellisellä kerralla joulukuussa 2018, joten tasapelin takia on aika otella vielä toisen kerran. 

WBC-mestari Wilder oli ensimmäisessä ottelussa toistuvasti alakynnessä, mutta onnistui lopulta yhdeksännessä ja sekä 12. erässä tiputtamaan haastajan tylysti kanveesiin. Haastaja Fury puolestaan hallitsi ottelua pitkiä pätkiä liikkumisella ja teknisellä nyrkkeilyllä, mutta ei onnistunut saamaan kaikkia tuomareita puolelleen. 

Ottelun kulku antoi aihetta molempien voitolle, joten tasapeli ei todellakaan miellyttänyt kaikkia katsojia. Uusinta käydään tulevana sunnuntaina varhain aamulla Suomen aikaa ja käytännössä voittajan ennustaminen on puhdasta kolikoheittoa tässä vaiheessa. Varma veikkaaja laittaisi roponsa Wilderin tyrmäykselle tai Furyn pistevoitolle, mutta muutamia muitakin varteenotettavia vaihtojaehtoja on ehdottomasti tarjolla.

Millaisen ottelun lopulta näemme Las Vegasin kuuluisalla MGM Grand Gardenilla? Aika sen meille näyttää ja odottavan aika on varmasti pitkä. Sillä välin voi kuitenkin pitää itsensä kiireisenä ja etsiä paras mahdollinen veto lapulle raskaansarjan mestaruusottelua varten. 

Vedonlyönnin saralla on siis aihetta ottaa kiinni jompi kumpi lapulle, sillä tarjolla on muhkeita korotettuja kertoimia. 888 Sport levittää otteluhuumaa ja tarjoaa molempien ottelijoiden voitolle pätevän 10.00 kertoimen. Seuraavassa kerromme tarkat ohjeet, miten uudet asiakkaat pääsevät käsiksi muhkeisiin kertoimiin mestaruusottelua varten. 

Näin saat lapulle korotetut kertoimet

  • Tee tili 888 Sportille ja suorita ensitalletus
  • Talletus on oltava vähintään kymmenen (10) euroa ja talletuksen yhteydessä tulee käyttää kampanjakoodia 888ODDS
  • Kohteiden Fury (10.00) ja Wilder (10.00) on asetettava enintään 5 euron panos

LUNASTA KOROTETUT KERTOIMET 888 SPORTILTA

 888 Sport


Urheilua veikkaaville 888 Sport on varmasti tullut tutuksi, etenkin isojen tapahtumien alla. 888 Sport on tunnetusti aina tilanteen herra ja tarjoaa pelaajille poikkeuksellisen kovia kertoimia suuriin otteluihin tai matseihin. 

Jos haluat päästä tarkemmin perille, että mistä 888 Sportissa on kyse. Uudet asiakkaat saavat ensitalletuksen yhteydessä kätevän bonuksen. Tallettamalla 10€, niin pelaaja saa 30 euroa ilmaisvetojen muodossa. 

LIITY 888 SPORTILLE TÄSTÄ