Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut 2017 ovat startanneet Kanadan Montrealissa ja Torontossa. Tänä vuonna Suomi pelaa A-lohkossa Ruotsin, Tsekin, Tanskan ja Sveitsin kanssa. B-lohkossa pelaa Venäjä, Yhdysvallat, isäntämaa Kanada, Slovakia ja Latvia.

Kannusta Suomea ja nappaa 10 euron riskitön veto

Valmistaudu operaattori poistettuillä huippuluokan lätkäjännitykseen tulevina viikkoina! Nuorten MM-kisat starttaavat Kanadassa ja Suomi on yksi ennakkosuosikeista kisoissa. Lähde kannustamaan pikku-leijonat voittoon Kanadassa. Voit nyt napata operaattori poistettuillä kaksi 10 euron riskitöntä vetoa nuorten MM-kisoihin yksinkertaisesti osallistumalla operaattori poistettuillä kampanjaan. Ensimmäisen vedon voit käyttää lohkovaiheessa ja toisen pudotuspeleissä. Älä jää siis viivyttelemään, vaan kerää vedot talteen!

Osallistu kampanjaan operaattori poistettuin kampanjan sivuilla, niin saat heti kaksi 10 euron riskitöntä vetoa käytettäväksi jääkiekon nuorten MM-kisoissa!
Yksi veto on käytettävissä lohkovaiheen peleihin ja toinen pudotuspeleihin, eikä kyseisiä vetoja voi käyttää muulla tavalla. Riskitön veto aktivoidaan rastittamalla vetokupongissa oleva sininen ruutu ennen vedon vahvistamista. Tililläsi on oltava riittävästi varoja riskittömän vedon panoksen kattamiseen. Jos rikisttömän vedon valintaruutu ei näy kupongilla, päivitä sivu ja lisää valitsemasi kohde uudelleen. Voit käyttää tämän operaattori poistettuin riskittömän vedon haluamaasi kohteeseen tietokoneella tai mobiililaitteella joko ennakko- tai livevetona. Jos riskitön vetosi häviää, saat rahasi heti takaisin ilman kierrätysvaatimuksia! Jos vetosi voittaa, voitot panos mukaan luettuna maksetaan pelitilillesi. Voitot eli koko summa miinus panos tulee kierrättää kolme kertaa 14 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50. Järjestelmävedot eivät täytä bonuksen kierrätysehtoja.

Kannusta pikku-leijonat voittoon operaattori poistettuillä!

Tervetulotarjous vedonlyöjille operaattori poistettuillä

operaattori poistettu tarjoaa vedonlyäjille laajan valikoiman kertoimia aina NHL:sta Kakkosdivisioonan paikallisjoukkueisiin. Tarjolla on muutakin kuin vain jääkiekkoa, joten operaattori poistettuiltä löydät kertoimet esimerkiksi salibandyn kakkosdivisioonaan, Suomen raveihin, pesäpallon suomensarjaan ja muun muassa Vaahteraliigaan! Uusi vedonlyöjä ottaakin lentävän lähdön vedonlyöntiin lunastamalla 170 euroa tervetulobonusta kolmessa osassa!
operaattori poistettu tarjoaa 100 prosenttia bonusta ensimmäiselle talletukselle aina 100 euroon saakka. Kun olet käyttänyt ensimmäisen bonuksesi, saat seuraavalle talletuksellesi 50 prosentin bonuksen aina 50 euroon saakka! Kun toinen bonus on käytetty (kierrätetty tai hävitty), voit lunastaa kolmannen bonuksesi! Tarjolla on nimittäin 20 euron mobiili-ilmaisveto, kunhan talletat pelitilillesi vähintään 10 euroa. Aktivoi ilmaisvetosi rastittamalla vetokupongissa oleva sininen ruutu ennen vedon vahvistamista.