Maailman parhaimmat snookerin jalon lajin taitavat keppimiehet mittaavat taitojaan keskellä Englantia Sheffieldissä ja paikkana toimii tietenkin legendaarinen Crucible Theater.

Urheiluveikkauksen toimitus pystyy sen varmuudella kertomaan, että kaupunkina Sheffield ei ole kovin kummoinen tai näyttävä, mutta urheiluhistorian saralla kyseinen kylä on vähintäänkin erittäin merkittävä. Kaupunki omaa mittavan, ellei legendaarisen, historian esimerkiksi jalkapallon ja nyrkkeilyn saralla, mutta ei sovi missään nimessä unohtaa snookeria. 

Arvostettu Crucible Theater on toiminut MM-kisojen tapahtumapaikkana jo vuodesta 1977 saakka ja modernin aikakauden aikana eniten mestaruuksia kahmi itselleen Stephen Hendry (7) ja aktiivisista pelaajista perässä tulevat Ronnie O'Sullivan (5), sekä John Higgins (4). Viime vuonna tittelin vei Mark Williams kolmannen kerran ja tämän vuoden pystijahti on jo käynnistynyt. 

Turnaus alkoi 20. huhtikuuta ja loppuu 6. toukokuuta, siksi pitkän turnauksen kunniaksi Coolbet on tuonut markkinoille snookerin seuraajille tarkoitetun kampanjan, jossa on jaossa ilmaisvetoja. 

Näin osallistut 


Osallistuminen ei voisi olla helpompaa ja sisältää kaiken kaikkiaan vain neljä eri yksinkertaista vaihetta: 

1. Kirjaudu sisään pelitilille tai luo itsellesi Coolbet-tili rekisteröinnin kautta 

2. Suorita vähintään 20 euron talletus ja muista käyttää ohessa bonuskoodia "CRUCIBLE"

3. Lunasta oitis kymmenen (10) euron ilmaisveto ja voit käyttää sen mihin tahansa snookerin MM-kisojen kohteeseen koko turnauksen ajan

4. Valitse haluamasi kohde ja muista rastittaa "Aseta ilmaisveto" -laatikko ja toivotaan parasta! 

Iske Coolbetilla betsi kiinni tästä!