Miltä kuulostaisi lähteä juhlimaan vuoden vaihtumista Kalifornian lämpöön ja katsomaan samalla  änäriä, NBA:ta sekä legendaarista Rose Bowlia, joka pelataan uudenvuodenpäivänä täpötäysille katsomoille Pasadenassa. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Coolbetin Voittoputki-kisasta upea kahdeksan päivän mittainen urheilumatka, jossa pääset porottavan kuuman auringon lisäksi nauttimaan myös kaikista yllämainituista urheilutapahtumista!

Suomessa eletään tällä hetkellä vuoden pimeintä aikaa, mutta syksyn saapumisessa oli myös hyviä puolia, sillä rapakon takana starttasi useampi laadukas urheilusarja, joka varmasti lämmitti myös monen suomalaisen urheilufanin mieltä. NBA, NHL, NFL sekä monet muut sarjat starttasivat syksyllä ja kaikki urheilun ystävät ovat saaneet nauttia koko syksyn ajan huipputasoisesta jääkiekosta, koripallosta ja monista muista pohjois-amerikkalaisista huippusarjoista. 

Jos haluat viedä urheilun fanittamisen vielä pykälää pidemmälle ja lähteä katsomaan Pohjois-Amerikkaan paikan päälle änäriä, NBA-koripalloa ja NCAA-jefua, niin nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus, sillä Coolbetin Voittoputki-kampanjassa sinulla on mahdollisuus napata itsellesi kahdeksan päivän mittainen Los Angelesin matkapaketti, jonka aikana pääset näkemään kaksi NHL-ottelua, kaksi NBA-ottelua sekä yliopistojalkapallo NCAA-sarjan Rose Bowlin paikan päällä täysin ilmaiseksi, sillä Coolbet kustantaa matkan viulut! 

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan napata betsejä kiinni Coolbetin vedonlyönnissä mahdollisimman pitkään ja jos olet ”last man standing”, niin olet voittanut itsellesi tuon huikean matkapaketin, joka vie sinut Kalifornian lämpöön juhlimaan uuttavuotta!

Jos tämä huikea kahdeksan päivän mittainen Los Angelesin matkapaketti kiinnostaa ja vedonlyönti on hallussa, niin suosittelemme osallistumaan kisaan pikimmiten, sillä kampanja alkaa jo tänään perjantaina ja sinun tulee osallistua siihen ennen vuorokauden vaihtumista, jotta ehdit mukaan kisaan! 

Näin pääset mukaan Coolbetin Voittoputki-kisaan tavoittelemaan Losin matkaa!

Coolbet on halunnut, että kaikilla jenkkiurheilufaneilla ja betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kisaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita rajotteita. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin Coolbet-asiakkaat, joten jos olet täysi-ikäinen, niin tervetuloa mukaan! Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Coolbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sellaisen nopeasti ja helposti tästä linkistä klikkaamalla.

Uutena Coolbet-asiakkaana saat käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman! Voit lukea lisää Coolbetin tarjoamista bonuseduista uusille pelaajille artikkelin lopusta. 

Pelitilin luomisen / kirjautumisen jälkeen sinun tulee mennä pelitilisi Tili -> Bonukset-välilehdelle ja syöttää bonuskoodi LAMATKA bonuskenttään, niin rekisteröidyt mukaan kilpailuun. Tämän jälkeen sinun tulee suunnistaa Coolbetin vedonlyöntikohteisiin lyödä single- tai yhdistelmäveto tasan 10,00 euron suuruisella panoksella. Vedon minimikertoimen pitää olla vähintään 1,60. Muista myös rastittaa vetokupongille ilmestyvä Voittoputki-ruutu ennen jokaista kisaan osallistuvan vedon vahvistamista, jotta ne rekisteröityvät mukaan kisaan! 

Voit lyödä yhden kisaan osallistuvan vedon päivittäin. Sinun tulee lyödä päivittäinen veto kello 12:00-23:59 välisenä aikana ja vedon/vetolapun tulee ratketa seuraavaan aamuun kello 10:00 mennessä. 

Kilpailun voittaa pelaaja, joka nappaa pisimmän voittoputken eli onnistuu päivittäisessä kisavedossaan mahdollisimman monta päivää putkeen! Pisimmän voittoputken rakentanut pelaaja voittaa kahdeksan päivän mittaisen urheilumatkan Los Angelesiin. Jos useampi kuin yksi pelaaja on mukana kilpailussa vielä lauantaina 8. Joulukuuta kello 10:00, niin matkapalkinnon voittaja on se pelaaja, jonka kisaan osallistuvien voitettujen vetojen yhteenlaskettu voittosumma on suurin! 

Muista, että osallituaksesi kisaan sinun tulee käydä syöttämässä bonuskoodi LAMATKA bonukset-välilehdelle, lyödä 10 euron arvoinen veto minimikertoimella 1,60 ja klikata ennen vedon vahvistamista raksi Voittoputki-ruutuun, jotta vetosi rekisteröityy mukaan kisaan. Kaikki tämä tulee tehdä tänään perjantaina ennen kello 23:59, jotta ehdit mukaan kisaan, joten toimi nopeasti! 

Osallistumisohjeet lyhyesti: 

— Siirry silmänräpäyksessä Coolbetin kylmänviileälle vedonlyöntisivustolle tästä painamalla
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi Coolbet-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita itsellesi sopivimman. 
— Syötä bonuskoodi LAMATKA pelitilisi Bonukset-välilehdelle. 
— Lyö Coolbetilla single- tai yhdistelmäveto tasan 10,00 euron panoksella ja minimikertoimella 1,60. 
—Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvä ruutu “Voittoputki” ennen kisaan osallistuvan vedon vahvistamista! Tämä tulee tehdä päivittäin!
— Pelaaja voi lyödä yhden kisaan osallistuvan vedon päivittäin kello 12:00-23:59. Kisaan osallistuvan vedon tulee ratketa seuraavaan aamuun kello 10:00 mennessä. 
— Onnea voittoputken metsästämiseen! 

Rakenna voittoputki ja voita Losin matka!

Pääpalkintona huikea urheilumatka Los Angelesin auringon alle! 

Coolbet on ladannut palkintopöytään parasta mahdollista herkkua, sillä voittajalle on luvassa unohtumaton urheilumatka USA:han, Kalifornian auringon alle nauttimaan yhteensä viidestä eri urheilutapahtumasta paikan päällä! 

Luvassa on kaksi NHL-ottelua (Kings-Lightning, Kings-Oilers), kaksi NBA-ottelua (Lakers-Kings, Lakers-Thunder) sekä yliopistojalkapallosarja NCAA:n Rose Bowl, jossa kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka eivät selvinneet sarjan mestaruusotteluun. Vuoden 2019 Rose Bowlissa kohtaavat joukkueet eivät ole vielä selvillä, mutta takuuvarmaa on se, että luvassa on todella laadukas tapahtuma, josta ei säpinää ja yleisöä puutu, sillä Rose Bowl -stadiumille mahtuu yli 90 000 henkeä! 

Pääpalkinto sisältää tottakai meno-paluulennot Helsingistä Los Angelesiin sekä 7 yön majoituksen (30.12.2018 - 6.1.2019) aamiaisineen. Lisäksi Coolbet pitää huolen siitä, että et tarvitse matkalla omaa taksia vaan kaikki kuljetukset on hoidettu Coolbetin toimesta. Matkapakettiin kuuluu tottakai myös otteluliput yllämainittuihin otteluihin sekä Coolbetin matkassa mukana olevan edustajan palvelut. 

Matkapaketti on arvoltaan yli 4 000 euroa, joten nyt kannattaa todellakin osallistua tähän kisaan ja ainoastaan 10 euron sijoitus saattaa viedä juuri sinut juhlimaan vuodenvaihdetta Kaliforniaan Coolbetin kustantamana!

Coolbet tarjoaa uusille vedonlyöjille kaksi erilaista bonusta, joista voit valita juuri sinulle sopivimman!

Coolbet hemmottelee uusia betsareilla kahdella vedonlyöntibonuksella, josta uusi asiakas voi valita juuri itselleen sopivimman. Ensimmäisen bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa aina 150 euroon asti. Jos siis haluat aloittaa vedonlyönnin Coolbetilla jopa 150 euron suuruisella pelikassalla, niin tee 150 euron suuruinen ensitalletus bonuskoodilla COOL150, niin saat 300 euroa pelirahaa! 

Minimitalletus COOL150-bonuksen lunastamiseen on 10 euroa. Bonusrahalla on 6-kertainen kierrätysehto, joka pitää täyttää Coolbetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50. 

10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa Coolbetilta!

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen myös toisen vedonlyöntibonuksen ja tämä jälkimmäinen bonus sopii erinomaisesti pienemmällä pelikassalla pelaaville tai aloitteleville vedonlyöjille! 

Tämä toinen on bonus suuruudeltaan peräti 400% ja sen pystyy lunastamaan ainoastaan tasan 10 euron suuruisella talletuksella. Tee tasan 10 euron suuruinen talletus bonuskoodilla 4XBONUS, niin saat Coolbetilta lahjaksi 40 euroa pelirahaa ja pääset aloittamaan betsaamisen Coolbetilla peräti 50 euron suuruisella pelikassalla! 

Tämä 400% bonus sisältää 10-kertainen kierrätysehdon, joka täytyy täyttää Coolbetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50. 

Lunasta Coolbetin vedonlyöntibonus tästä!