New Orleans Pelicans on saanut todella huonoja uutisia pelaaja-agentti Rich Paulilta. 

NBA:n nousevimpiin supertähtiin kuuluva Anthony Davis ei aio jatkaa uraansa New Orleans Pelicansin riveissä ja on pyytänyt seuraltaan treidiä. 

Davisin agentti Rich Paul on ESPN:n mukaan ilmoittanut Pelicansille, että Davis haluaa jatkaa toisessa seurassa, jossa hänellä on paremmat mahdollisuudet voittaa ja taistella mestaruudesta. Viesti on selkeä – jos ja kun Pelicans tarjoaa jatkosopimusta, niin 25-vuotias ei laita nimeä alle. 

– Anthony haluaa vaihtoa joukkueeseen, joka suo hänelle mahdollisuuden voittaa tasaisesti ja kilpailla mestaruudesta, kommentoi Paul. 

Pelicans on aikaisemmin kieltänyt kaikki puheet Davisin siirtämisestä ja mediajätin mukaan seura on valmis tarjoamaan Davisille viiden vuoden sopimusta, jonka arvo olisi 240 miljoonaa dollaria. Supertähden nykyinen sopimus loppuu kesällä 2020 ja tuolloin hän on vapaa agentti. 

Vuoden 2012 varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen ykkösvaraus nakuttaa keskimäärin 29.3 pistettä ja 13.3 levypalloa ottelua kohden. New Orleans on läntisen konferensin häntäpäässä kolmanneksi viimeisenä. joukkue on voittanut 22 mittelöä ja hävinnyt 28.