Kaikki varmaan muistavat kesältä uutisen sekä iltapäivälehtien otsikot, kun ranskalainen Ligue 1 ja Mestarien liigan Paris Saint-Germain maksoi brasilialaistähti Neymarista huikeat 222 miljoonaa euroa, joka oli rahallisesti maailman kallein tähän mennessä maksettu summa jalkapallon pelaajasta. Tämän käsittämättömän summan uskotaan nyt vielä rikkoutuvan uusien uskomusten ja puheiden mukaan uuden lahjakkuuden, ja nousevan tähtipelaajan mukana.

Katseet kääntyvät nyt kohti Allia

Bamidele Jermaine ”Dele” Alli on vuonna 1996 syntynyt (kyllä, me alamme myös tuntemaan itsemme täällä vanhaksi) englantilainen keskikenttäpelaaja, joka on ollut mukana Englannin nuorten maajoukkueissa, ja teki se3niorina debyyttinsä Ranskassa pelatuissa Euroopan Mestaruuskisoissa vuonna 2016. Hän on runsaan kahden Tottenham Hotspur -kautensa aikana tehnyt 30 maalia pelkästään Valioliigassa, ja antanut 24 kappaletta maaliin johtaneita syöttöjä.

Tähän nuoreen englantilaislupaukseen, ovat siis katseet ympäri maailmaa alkaneet kääntymään. Kuten aikaisemmin mainitsimme, Dele Alli pelaa tällä hetkellä keskikenttäpelaajana Tottenham Hotspurissa, ja jos talousasiantuntija Rafaelle Polia on uskominen, Allin on mahdollista rikkoa uusi ennätys maailman kalleimpana jalkapallon pelaajana ensi kesänä.

Dele Allin on vain suoriuduttava hyvin tällä kaudella, ja odotukset häntä kohtaan ovat todella korkealla. Allin on pelattava vain hyvin kotimaansa Valioliigassa, sekä suoriutua hyvin myös Mestarien Liigan, että Englannin maajoukkueessa Pietarissa järjestettävissä MM-kisoissa, niin Poli ei pidä tätä minään mahdottomuutena, että Allista maksettaisiin uusi ennätyssumma.

Tällä hetkellä viimeisimpien arvioiden mukaan Alli on arvoitu noin 182 miljoonan euron arvoiseksi, joten jos tämän kauden ottelut menevät putkeen Allin kohdalla, arvonnousu, ja uusi pelaajasta maksettu ennätyssumma ei missään nimessä olisi mikään mahdottomuus. Sormet nyt siis vain ristiin pojan puolesta, sillä tulemme varmasti kuulemaan tästä sällistä tämän kauden aikana. Povaamme myös, että Alli tulee olemaan kertoimilla maailman kalleimman pelaajan tittelillä, joten kannattaa siis silloin pitää mielessä tämä pieni, sunnuntainen artikkeli.

Puheiden mukaan suuret espanjalaisjoukkueet kuten Real Madrid ja Neymarin entinen kotijoukkue Barcelona olisivat hyvin kiinnostuneista Allista, ja kun kertarahamiehet ovat paikalla, on myös PSG:n taustajoukkojen huhuttu seuraavan tarkasti tämän nuoren miehen edesottamuksia tällä kaudella.

Seuraavan kerran Allin odotetaan pelaavan Mestareiden Liigassa tämän kuukauden loppupuolella 26. syyskuuta, kun Tottenham Hotspur kohtaa Kyprokselta kotoisin olevan APOEL Nicosian. Pääset taikomaan heti kättelyssä pelirahasi kaksinkertaiseksi vedonlyönnissä, kun laitat eurosi likoon pohjoismaisille pelaajille erityisesti suunnatun ScandiBetin luona. Kertoimet puhukoot puolestaan kuka tämän ottelun todennäköisimmin voittaa, mutta joskus uhkarohkea veto palkitsee, lisäjännitystä saat iltoihinsi lyömällä vaikka erikoisvetoja!

Saat jopa 100€ lisää pelattavaa

ScandiBet on nimensä mukaisesti meille pohjoismaalaisille suunnattu vedonlyöntitoimisto ja netti-casino, jonka sivuilta löytyvät meitä kaikkia vedonlyöntiä harrastavien jannujen kohteet. ScandiBettiläiset rakastavat meidän tapaan kaikkea urheilua ja varsinkin vedon lyömistä. Voit kasvattaa vedonlyöntiin tarkoitetun pelikassasi jopa 200 euroon asti, kun uutena asiakkaana luot pelitilin. Sinulla on mahdollisuus saada 100% ensitallettajan bonus, ja lunastaa sitä jopa 100€:n edestä. Tee vain talletus, jonka jälkeen saat lunastettua ylimääräistä vedonlyöntirahaa itsellesi valitsemalla kohdan ”Vedonlyöntibonus”.

Kaksinkertaistettu pelikassahan tarkoittaa kaksinkertaista hauskaa vedonlyönnin villissä maailmassa, joten riko rajoja ja vanhoja tapoja kokeilemalla vaikka pikkurahalla uutta pelipaikkaa. Voit siis taikoa pienen aloitussumman kaksinkertaiseksi pelaamalla oikeassa paikassa. Lähde nyt pelaamaan Mestarien sekä muita Euroopan huippuliigoja ScandiBetillä, siirryt tälle pohjoismaiselle vedonvälittäjälle suoraan klikkaamalla alla olevaa linkkiä!

Paina tästä itsesi lyömään ScandiBetin luokse vetoa!