NFL:n Wild Card -kierros saatiin päätökseen viime yönä, eikä ottelut jättänyt taaskaan ketään kylmäksi. Mitä onkaan luvassa itse pudotuspeleissä ja missä hiivatissa on mystinen Jefu-mies?!

Villikortti -kierroksella nähtiin eeppisiä kamppailuja. Mystisen Jefu-miehen pelihousut repesivät jo ensimmäisessä ottelussa, kun Colts nousi 28 pisteen takamatkalta voittoon. Jefu-miehen tunnelmia Chiefs-betsin kariuduttua historiallisella tavalla kuvasi parhaiten eräällä kadulla säpäleinä maannut 42 tuuman televisio. Parin tunnin kuluttua Jefu-miehen kerrottiin kuitenkin jo hankkivan uutta kotistudiota, kun Saints kaatoi Eaglesin vieraissa potkumaalilla kolme sekuntia ennen ottelun päätöstä. Tässä onkin kaikki, mitä olemme miehestä kuullut, sillä eilisten Packers- ja Bengals- vihjausten jälkeen mies on kadonnut maan uumeniin. Kukaan ei tiedä, missä NFL-vihjaajamme majailee, mutta toivomme miehen laativan täydellistä ennakkoraporttia sekä vihjepakettia tuleviin pudotuspelikamppailuihin. Voi toki myös olla, että kolme neljästä Villikortti -kierroksen ottelusta täysin päin honkia vihjannut asiantuntijamme on päättänyt vaihtaa soikiopallon vanhaan putkitelkkariin ja erakoituu parhaillaan pohjolan perukoilla VHS-soitin ja kaikki nauhoitetut Emmerdalen jaksot mukanaan.

Varmaa kuitenkin on, että NFL tarjoaa jälleen tukun uusia tunne-elämyksiä ja suurta draamaa ensi viikonloppuna, kun itse pudotuspelit alkavat! Jos et vielä ole eksynyt tämän lajin pariin, ensi viikonloppuna on viimeistään sen aika!

NFL - Villikortti -kierros: Indianapolis Colts - Kansas City Chiefs 45-44 Philadelphia Eagles - New Orleans Saints 24-26 Cincinnati Bengals - San Diego Chargers 10-27Green Bay Packers - San Francisco 49ers 20-23

NFL - Pudotuspelikierros:Seattle Seahawks - New Orleans Saints 11.1. Kello 23:35New England Patriots - Indianapolis Colts 12.1 Kello 03:15Carolina Panthers - San Francisco 49ers 12.1. 20:05Denver Broncos - San Diego Chargers 12.1. 23:40