Ensi viikonloppuna pelataan huikea jääkiekon NHL All Star 2016 -matsi ja tällä kertaa toivon mukaan pääsemme näkemään myös suomalaisia jääkiekonpelaajia. All star -ottelu on uudistunut merkittävästi viime vuodesta, mutta perusidea on edelleen sama. Kapteeneina toimivat tietysti kuumimmat nimet NHL-kaukaloissa, lue alta lisää tämän vuoden ottelusta ja pelaajalistasta! Huomaa myös operaattori poistettuin mahtava promootio, jolla saat lisää rahaa veikkaukseen tammikuun aikana!

 

NHL All Stars Game 2016

Tänä vuonna kahden All Star -joukkueen sijasta on muodostettu neljä eri tiimiä: Atlantic Division, Central Division, Metropolitan Division sekä Pacific Division. Yhteensä pelataan kolme 20 minuutin peliä, eli Atlantic kohtaa ensin Metropolitanin ja Central ottaa mittaa Pacificista. Tämän jälkeen näiden otteluiden voittajat kohtaavat All Star Game -finaalissa. Mikäli finaalista syntyy tasapeli, siirrytään jatkoajalle tai rangaistuslaukauksiin kunnes voittaja on selvinnyt.

Vuoden 2016 NHL All Star -kapteenit ovat:

Atlantic Division: Jaromir Jagr

Central Division: Patrick Kane

Metropolitan Division: Alexander Ovechkin

Pacific Division: John Scott

Huhujen mukaan Jagr oli hieman vastahakoinen pelaamaan, ja hän pyysikin fanejaan olemaan äänestämättä häntä, mutta toisin kävi ja hänet nähdään sunnuntain ottelussa, joka pelataan Nashvillessä, Tennesseessä. Central Divisionissa pelaa myös Suomen oma Pekka Rinne. Rinne pelaa Nashville Predatorseissa, joten hänellä on tässä tapauksessa kotikenttäetu! Rinteen oli tarkoitus pelata vuoden 2015 NHL All Stars -ottelussa, mutta loukkaantumisen takia hänen piti jättäytyä pois ottelusta.

Nämä NHL -pelit pelataan 30.-31. tammikuuta.

 

operaattori poistettu Stellar January 50 € Bonus

Valitettavasti NHL-pelit pelataan yöllä Suomen aikaa, joten jos ei jaksa valvoa niiden takia, voi vaikka lyödä vetoa suosikkinsa puolesta ja aamulla herätä hieman rikkaampana! operaattori poistettu on suomenkielinen veikkaussivusto, jossa voi veikata NHL-liigaa ja paljon muitakin kohteita. Urheilun tuloksia ja veikkausvihjeitä voi tarkastella meidänkin sivuillamme, ja siirtyä sitten operaattori poistettuille lyömään voittavia vetoja. Tammikuun aikana on entistä hauskempaa veikata urheilua, sillä operaattori poistettu ylimääräistä bonusrahaa vedonlyöntiin! Kun teet tammikuussa sivustolle talletuksen bonuskoodilla STAR50, saat 50% vedonlyöntibonuksen jopa 50 euroon asti!

Jännittävää viikonloppua kaikille vedonlyönnin parissa!