Boston Bruinsin toimitusjohtaja Peter Chiarelli ilmoitti maanantaina, että seura on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Matt Hunwickin kanssa. Kyseessä on monivuotinen sopimus, mutta diilin tarkkoja yksityiskohtia ei julkaistu.

24-vuotias puolustaja pelasi tulokaskautensa viime vuonna ja iski runkosarjassa 27 tehopistettä.

St Louis Bluesin toimitusjohtaja John Davidson ilmoitti maanantaina, että seura on hankkinut riveihinsä puolustajat Justin Fletcherin ja Danny Richmondin.

26-vuotias Fletcher kiekkoili viime kaudella AHL:ssä Bluesin farmijoukkueessa Peoria Rivermenissa. Fletcher oli Peorian parhaita puolustajia nakuttamalla 32 (8+24) tehopistettä. 

Los Angeles Kings on tehnyt monivuotisen sopimuksen sentteri Justin Azevedon kanssa. Lisäksi Kingsin toimitusjohtaja Dean Lombardi ilmoitti maanantaina, että seura on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Drew Bganallin kanssa.

21-vuotias Azevedo pelasi viime kaudella AHL-liigaa Manchester Monarchsin riveissä nakuttaen 36 tehopistettä 49 pelissä. Azevedon debyyttikausi oli varsin rikkonainen useiden loukkaantumisten vuoksi.

Buffalo Sabres on solminut sopimukset kahden rajoitetun vapaan agenttinsa kanssa. Slovakialaispuolustaja Andrej Sekera sai raporttien mukaan kaksivuotisen ja hyökkääjä Clarke MacArthur vuoden sopimuksen.

Sekera keräsi viime kaudella runkosarjassa yhdeksäntoista tehopistettä ja MacArthur 31 tehopistettä. Sopimusten arvoa ei julkistettu mutta arvioiden mukaan Sekera tienaa miljoona dollaria kaudessa. MacArthurin hyväksymä sopimus puolestaan oli niin sanottu vähimmäistarjous, joten hän tienannee noin 600 000 dollaria ensi kaudesta.

Calgary Flames on solminut kahden vuoden sopimuksen 24-vuotiaan Nigel Dawesin kanssa. Calgary nappasi tummahipiäisen kanadalaislaiturin oikeudet viime viikolla Phoenixiltä.

Kahden vuoden ja 1,7 miljoonan dollarin sopimuksen allekirjoittanut Dawes on pelannut 133 NHL:n runkosarjan ottelua ja iskenyt niissä kohtuulliset tehot 25+26=51. Potentiaalia parempaan sähäkällä laiturilla kuitenkin on.

Montreal vahvisti maalivahtiosastoaan tekemällä vuoden sopimuksen Curtis Sanfordin kanssa.

Viime kaudella 29-vuotias Sanford edusti Vancouveria ja pelasi yhdeksäntoista NHL-ottelua torjuntaprosentilla 90,6. 

Urheiluveikkaus.com uutisoi jo eilen SM-liigatähti Ben Eavesin siirrosta Nashville Predatorsin riveihin. Uutiseen pääset tästä.