Urheiluveikkauksen jääkiekkoanalyytikon mukaan Stanley Cupin voittaja on selvillä! Panostukset voittajapeliin kannattaa suorittaa nyt.

Jääkiekkoasiantuntijamme uskoo vahvasti New Jersey Devilsin mestaruuteen. Hänen mukaansa joukkue on käytännössä varmistanut jo paikan Stanley Cupiin. Vastustaja Rangersin selkäranka katkesi viimeistään eilisessä 5-3 tappiossa. 

"Devils on ollut kiistatta koko sarjan ajan parempi ja vakaampi joukkue. Ainoastaan Rangersin maalivahti Lunqvist on pitänyt joukkueen mukana ottelusarjassa näinkin kauan." 

Jos Devilsin Stanley Cup paikka on varma, niin mikä tekee joukkueesta paremman kuin vastustajaksi luisteleva LA Kings? "Devils on varmempi suorittaja illasta toiseen ja mikä tärkeintä, maalivahtipeli ei ailahtele. Kingsin maalivahti Quick ailahtelee luvattoman paljon. Pitkässä finaalisarjassa Devilsin Brodeur tulee ottamaan yliotteen virkaveljestään. Phoenix sarjassa Quick pääsi liian helpolla. Devilsiltä löytyy huipputason viimeistelijöitä laajemmalta rintamalta ja ukko joutuu todelliseen testiin. Lisäksi Devils pelaa mielestäni järkevämpää kiekkoa kuin Kings, joka ajoittain ylipelaa." kommentoi asiantuntijamme.

Miksi panostukset Devilsin voittoon kannattaa suorittaa nyt? "New Jerseyn voittoa kannattaa pelata nyt koska joukkue ei ole varmistanut vielä (teoriassa, käytännössä kyllä) paikkaansa finaaleihin. Nyt kerroin on pelattavalla tasolla."

Urheiluveikkaus.com tarkasti NJ Devilsin voittajakertoimet kahdelta suositulta bookkerilta, operaattori poistettulta ja operaattori poistettuilta.

Stanley cupin voittaja 2012 kertoimet:

Joukkue operaattori poistettu operaattori poistettu
LA Kings 1.70 1.72
NJ Devils 2.80 2.95
NY Rangers 6.50 5.50