NHL:ssä on yksi selkeä ykkösnimi ja hän on pistepörssin ykkönen, Nikita Kucherov.

Tampa Bay Lightning jatkoi voittoputkeaan seitsemän mittaiseksi ja peittosi Los Angeles Kingsin vieraissa luvuin 6-2.

Vierasjoukkueen selkeäksi sankariksi nousi hurjassa vireessä oleva Nikita Kucherov, joka mätti tehot 1+3=4 ja on nyt kuuden pisteen johdossa pistepörssissä tehoilla 20+49=69.

Los Angelesia vastaan venäläistähti aloitti tehtailun ensimmäisessä erässä ylivoimamaalilla. Hän merkkasi myös syöttöpisteen Steven Stamkosin ylivoimamaaliin hetkeä myöhemmin ja Tampa eteni lopulta erätauolle 3-0 -johdossa.

Toisen erän alussa Ryan McDonagh ampui Lightningin jo 4-0 -johtoon ja Kucherov sai tästäkin itselleen syöttöpisteen. Kings kavensi Austin Wagnerin maalilla 4-1 -lukemat, mutta Stamkos paukutti isännät 5-1 -johtoon ylivoimalla ennen toisen erän loppua ja syöttäjänä Kucherov.

Viimeisessä erässä Mathieu Joseph ampui illan viimeisen Tampalle ja Kingsin kärkinimi Drew Doughty tarjosi laihaa lohtua kotijoukkueelle 6-2 -kavennusmaalilla ylivoimalla.

Kucherov oli pitkään Mikko Rantasen takana pistepörssissä, mutta venäläinen on viime aikoina ollut pysäyttämätön. Kucherov on takonut viimeisen viiden pelin aikana tehot 4+11=15.