Winnipeg Jets kukisti San Josen vieraissa 5-2 Nikolaj Ehlersin hattutempun avulla.

Nikolaj Ehlers tehtaili hattutempun ja Winnipeg Jets ryösti San Jose Sharksien kotiluolasta täydet pisteet. Ehlersin jokaisen maalin syöttivät Mark Scheifele ja Blake Wheeler

Avauserässä maalinteon aloitti ensimmäisellä minuutilla Jetsin Dustin Byfuglien. Isokokoinen puolustaja riisti kiekon omalla alueella ja pääsi yksinläpi, eikä pettänyt viimeistelyssä.

San Josen Evander Kane kuitenkin tasoitti mittelön vain muutamia sekunteja myöhemmin ja Joe Pavelski vei kotijoukkueen 2-1 -johtoon ylivoimalla. Vieraat kuitenkin tasoittivat Pavelskin maalin jälkeen nopeasti Nikolaj Ehlersin illan ensimmäisellä osumalla ja Mason Appleton vei Jetsin erän lopulla 3-2 -johtoon.

Toisessa erässä Joonas Donskoi toi isännät tasoihin ja kolmanteen erään mentiin lukemissa 3-3.

Viimeisessä erässä Ehlers viimeisteli hattutemppunsa kahdella maalilla, mutta ottelun viimeinen osuma tuli hieman eriskummallisella tavalla. Sharksin maali ammotti tyhjyyttä ja Ehlers oli pääsemässä yksin läpi, mutta Pavelski rikkoi ja tilanne tuomittiin maaliksi siitä huolimatta, että kiekko ei koskaan käynyt maalissa.

Winnipegin suomalaistähti Patrik Laine jäi maaleitta jo kolmatta ottelua putkeen.