NHL:n siirtoraja umpeutuu 25. helmikuuta ja tänä vuonna markkinoilla saattaa liikkua poikkeuksellisen suuri määrä isoja nimiä. 

Siirtoraja lähenee ja kiivas kilpavarustelu käy aktiivisena kevään pudotuspelejä varten NHL:ssä. Tänä vuonna ovat niin sanotut ostajien markkinat, sillä tarjolla on tukku erittäin laadukkaita pelaajia, jotka tuovat mukanaan tulivoimaa. Oli kyseessä sitten jo paikkansa pudotuspeleihin varmistanut joukkue tai vimmatusti pääsystä taisteleva seura - kaikki ovat markkinoilla mukana. 

Markkinoilla on potentiaalisia supertähtiä, vanhoja konkareita, kokeneita perusvarmoja pistelinkoja, luotettavia puolustajia ja paljon muuta. Seuraavassa siirtomarkkinoiden houkuttelevimmat nimet, jotka saattavat vaihtaa seuraa 25. helmikuuta. 

Artemi Panarin

Columbus Blue Jackets joutuu monen asiantuntijan valitettavasti nielemään sitä ei niin hyvää, sillä joukkueen venäläistähti Artemi Panarin on lähtökuopissa. Isoin kysymys onkin, että kokeileeko Panarin vapaita markkinoita kesällä vai tapahtuuko odotettu lähtö jo helmikuun lopussa, mikäli Jarmo Kekäläisen eteen lyödään tarpeeksi kova diili?

Ilja Kovaltšuk

2000-luvun parhaimpiin maalintekijöihin lukeutuva venäläinen supertähti palasi taalajäille, mutta toistaiseksi surullinen kausi Los Angeles Kingsin paidassa ei ole jättänyt paljon muisteltavaa. 43 ottelua on toistaiseksi tuonut tehot 11+15=26. Pisteistä huolimatta joukkueet ovat ilmaisseet mielenkiintonsa venäläistä kohtaan ja lähteiden mukaan Kings on valmis kauppaamaan Kovaltšukin, jos tarjonta on kohdillaan. 

Matt Duchene 

Ottawa Senatorsin tärkein keskushyökkääjä on myös isojen valintojen edessä. Seuran ensisijaisena tavoitteena on allekirjoittaa Duchenen kanssa monivuotinen jatkosopimus, mutta tämä voi hyvinkin toimia laadukkaana kauppatavarana, jos yhteisymmärrys sopimuksesta jää liian kauas. 

Wayne Simmonds 

Philadelphia Flyers pyrkii myös jatkosopimukseen Simmondsin kanssa, mutta tehokas laitahyökkääjä on kovaa valuttaa erityisesti pudotuspelejä ajatellen ja tarjouksia satelee takuu varmasti joka suunnalta. 

Sergey Bobrovski 

Columbus Blue Jacketsin tärkein tukipilari on myös vahvasti lähtökuopissa. Vahvimmat huhut ovat viemässä maalivahtia Floridaan, mutta nähtäväksi jää tapahtuuko odotettu siirto kesällä vai kauppaako Kekäläinen venäläisen jo tässä kuussa. 

Mats Zuccarello 

Odotettu lähtijä New York Rangersista. Norjalaisen oli määrä pelata jo ennen kauden alkua uudessa joukkueessa, sillä hän julkista kauppatavaraa. Lähteiden on vain ajan kysymys ja Zuccarello pelaa mitä todennäköisemmin uudessa joukkueessa siirtorajan jälkeen.